Survivor: Άγρια κόντρα Βασάλου -  Κωνσταντινίδη: «Είναι αχάριστος – Παρακινεί τις ψηφοφορίες»!
Media

Survivor: Άγρια κόντρα Βασάλου - Κωνσταντινίδη: «Είναι αχάριστος – Παρακινεί τις ψηφοφορίες»!

Survivor all star: Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Νέα κόντρα ξέσπασε μετά και το δεύτερο συμβούλιο και τους νέους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Νέα κόντρα ξεσπά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ο Βασάλος από την πλευρά του μιλάει για έναν αχάριστο και αγνώμων Παναγιώτη, τον οποίο παρότι στήριξε μέχρι τέλους, εκείνος προτίμησε να τον βγάλει προτεινόμενο προς αποχώρηση.

vasalos_1_2_3.png

Συγκεκριμένα λέει: «Είναι αγνώμων και αχάριστος. Τρεις βδομάδες τώρα τον στηρίζω δίχως αύριο για να καλύψει τον πωπό του με έβγαλε προτεινόμενο.»!

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τονίζει ότι ο Βασάλος είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στις ψηφοφορίες κάτι που τον βρίσκει αντίθετο και γι’ αυτό και η κόκκινη ομάδα τους κράζει.

Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία που θα εξελιχθεί σε ντέρμπι καθώς κανείς δεν θέλει να βγάλει στον τάκο παίκτη του, ιδίως οι Μπλε που έχει βγάλει τρεις…

Στο τρίτο συμβούλιο του νησιού δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα επεισόδια και στο τέλος θα μάθουμε τον πέμπτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση.

Μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Τζο Μαριδάκη και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor all star που ήδη προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved