Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Είχα απογοητευτεί. Έλεγα στη σύντροφό μου "ετοιμάστε με"»
Media

Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Είχα απογοητευτεί. Έλεγα στη σύντροφό μου "ετοιμάστε με"»

O Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα και ανέφερε ότι ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται.

Αρχικά ανέφερε ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Όταν πήγαμε Αθήνα και κάναμε το PET scan μετά από 30 χημειοθεραπείες που έχω κάνει, το ανησυχητικό είναι να μην έχει κάνει μετάσταση στο σωματάκι σου. Δεν έκανε. Όταν ξεκίνησα τη χημειοθεραπεία μου ήμουν στάδιο 4. Καταφέραμε να το ρίξουμε στάδιο 1. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου. Είμαι στο κρεβάτι μου. Είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα και στη σύντροφό μου ετοιμάστε με. Δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση. Δεν μπορούσα πια να περπατήσω, να κινηθώ. Όπως και τώρα. Απλά το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε καλά. Μου έδωσε δύναμη όλο αυτό. Λέω ότι κάτι έχεις κάνει και πήγαμε καλά. Θέλω να δώσω θάρρος σε όσους περνούν αυτό που περνώ ότι όντως υπάρχει ελπίδα».

331407501_964886974677326_5388398553533664038_n.jpg

Και ο τραγουδιστής τόνισε ότι κάνει ενέσεις αντιπηκτικές, ανάμεσα σε άλλες αγωγές που κάνει.

Και αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα απογοητευτεί τα Χριστούγεννα. Τις δύο εβδομάδες που ήρθε ο αδελφός μου να με δει με “χτύπησε” από τη μία μέρα στην άλλη».

Και για την εικόνα του, ανέφερε: «Δεν ντρέπομαι που είμαι έτσι. Δεν είμαι όμορφος; Εδώ και έναν μήνα ξανάβαλα καθρέφτες στο δωμάτιο τους είχα βγάλει όλους».

daskalakis.webp

Και έστειλε το μήνυμά του μέσα από το Super Κατερίνα: «Παλέψτε το γιατί ο μπάσταρδος αυτό τον καρκίνος μπορείτε να τον νικήσετε».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved