Νίκος Μουτσινάς: «Μην στέλνετε δημοσιογράφους έξω από το στούντιο»
Media

Νίκος Μουτσινάς: «Μην στέλνετε δημοσιογράφους έξω από το στούντιο»

Καλό μεσημεράκι: Την απόφασή του ότι δεν θέλει να μιλά σε δημοσιογράφους έξω από το στούντιο ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα στην εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής αισθάνεται και άσχημα που τους βλέπει απέξω και δεν τους μιλάει κι έτσι ζήτησε να μην του στέλνουν δημοσιογράφοι από εκπομπές ρεπόρτερς απέξω.

«Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την στήριξη της Ελεονώρας Μελέτη. Από την άλλη, μην ξαναδείξετε… δεν είναι ωραίο να δείχνετε το αυτοκίνητο του άλλου, μπορεί να μη θέλω να ξέρουν τι αμάξι έχω, γιατί να το δείξουν; Ευτυχώς φορούσα και πράσινη φόρμα και φαινόμουν. Ήταν γλυκύτατη και η δημοσιογράφος.

Τώρα, απ’ όσες εκπομπές μας ακούνε, δεν θέλω να στέλνετε δημοσιογράφους έξω από την εκπομπή. Δεν μιλάω ποτέ. Έρχονται οι καημένοι οι άνθρωποι, με κοιτάνε με ένα βλέμμα και μου λένε ότι τους έστειλε ο αρχισυντάκτης τους. Μην το κάνετε αυτό, δεν είναι θέμα ευγένειας - αγένειας, δεν θέλω να μιλάω.

nikosmoutsinas_322524175_1212206926045679_7127661395887888248_n.jpg

Αποφάσισα ότι φέτος θα σταματήσω να κάνω δικιά μου εκπομπή. Πολύ πιθανόν κατά 80-90% να μείνω και εκτός τηλεόρασης. Είναι μία δική μου απόφαση την οποία δε νιώθω ότι πρέπει και να την επικοινωνήσω. Παρ’ όλα αυτά, επειδή ακούστηκε ότι κάτι έγινε με το κανάλι, δεν συμβαίνει τίποτα απ’ όλα αυτά. Και είναι και μια ωραία ευκαιρία να το ευχαριστήσω το κανάλι γιατί ποτέ δεν μου έχει γίνει καμία σύσταση για οτιδήποτε έχω θελήσει και έχω πει στην εκπομπή», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε:

«Είναι κάποιοι που λένε “γιατί το κάνεις αυτό;”, είναι κάποιοι που λένε “άντε παράτα μας, πήγαινε σπίτι σου”. Ούτε τους μεν ακούω, ούτε τους δε. Ερχόμαστε από μία διετία - τριετία – και με όλα αυτά που συμβαίνουν συνεχώς – που έχουμε ταλαιπωρηθεί όλοι ψυχολογικά και ψυχικά.

Ούτε μας είναι ευχάριστο να βγαίνουμε, όταν τα πράγματα δεν είναι ωραία, και να κάνουμε τους τρελούς. Παρ’ όλα αυτά είναι μία εργασία. Όποτε έχουμε καταφέρει ή έχει αντιληφθεί το κανάλι ότι όντως δεν πρέπει να βγούμε, δεν έχει συμβεί, όπως έγινε και την προηγούμενη βδομάδα εκείνο το τριήμερο και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Παρ’ όλα αυτά, από τη Δευτέρα μας είπαν θα βγείτε κανονικά, γιατί είναι εργασία. Όταν αυτό λίγο σε δυσκολεύει ή όταν υπάρχει ο Covid και έχουν αποφασίσει να τρομοκρατήσουν τον κόσμο να μην αναπνέει και να μην βλέπει τον απέναντί του κι εμείς πρέπει να βγαίνουμε εδώ πέρα να χορεύουμε και να τραγουδάμε… Όλο αυτό με φέρνει εμένα σε μία προσωπική απόφαση να πω ότι τώρα είναι μια ωραία στιγμή να κάνω ένα βήμα πίσω και να τη δούμε αλλιώς τη δουλειά.

Δεν έχει να κάνει με κανένα κανάλι, δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλο. Είναι μία προσωπική μου απόφαση και τώρα τελειώνουμε με αυτό το θέμα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved