Survivor All Star: Έξαλλος ο Βασάλος! «Είναι αγνώμων και αχάριστος»
Media

Survivor All Star: Έξαλλος ο Βασάλος! «Είναι αγνώμων και αχάριστος»

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για το γεγονός ότι είναι υποψήφιος και δεν δίστασε για άλλη μια φορά να πει την άποψή του.

Ο ίδιος το γνώριζε ότι θα πάρει κάποιες ψήφους ενώ σημείωσε ότι η ψηφοφορία δεν «μαγειρεύτηκε» από κανέναν. Δεν δίστασε ωστόσο να τα «βάλει» με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

«Γεια σας παιδιά. Είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Ήξερα ότι θα πάρω κάποιες ψήφους, αλλά μετά έκανα την ανάλυση κι έβγαλα το πόρισμα. Δεν μαγειρεύτηκε τίποτα, εκτός από τον Ασημακόπουλο, Μελίνα, Τζο, Κωνσταντινίδη.

Ο Κωνσταντινίδης για να προστατεύσει τον ποπό του λέει ότι εφόσον είχα δύο ψήφους χθες, θα πάρω δύο ψήφους και σήμερα. Οπότε ας βρω τέσσερα άτομα να ψηφίσουν Βασάλο κι όλοι οι άλλοι θα ψηφίσουν Τζο… Ο Παναγιώτης πιστεύω ότι είναι αγνώμων και αχάριστος. Τρεις εβδομάδες τώρα τον υποστηρίζω δίχως αύριο», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και συνέχισε:

vaalos2.JPG

«Δεν με ενδιαφέρει που βγήκα προτεινόμενος, αλλά ο τρόπος που έγινε. Όσο για τον Ασημακόπουλο, που κάθε φορά βγαίνει και λέει δεν έχω παρέα, έχει μια χαρά παρέα την Μελίνα, οι οποίοι βγήκαν χθες στο συμβούλιο κι έλεγαν δεν τον προστατεύσατε τον φίλο σας και γελούσαν.

Οπότε έχει προκύψει μία τετράδα ψήφων, Ασημακόπουλος, Μελίνα, Τζο και Παναγιώτης. Καλώς το έκαναν γιατί θέλουν να προστατευτούν. Εγώ δεν έκανα κανένα μαγείρεμα, ώστε να μην βγω υποψήφιος. Καλύτερα που βγήκα και να αποφασίσει ο κόσμος ποιος θέλει να μείνει. Εγώ θα είμαι ο ίδιος όμως και δεν θα αλλάξω».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved