Survivor: Πέφτουν οι μάσκες στους Μαχητές - Μην ψηφίζετε Βασάλο, ψηφίστε Μελίνα
Media

Survivor: Πέφτουν οι μάσκες στους Μαχητές - Μην ψηφίζετε Βασάλο, ψηφίστε Μελίνα

Survivor All Star trailer: Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά και την τρίτη ασυλία που έχασαν οι Μαχητές και αναγκάστηκαν να βγάλουν στον τάκο ακόμα έναν παίκτη και αυτή τη φορά βγήκε η Μελίνα Μεταξά, επικρατεί απίστευτη ένταση στην παραλία των Μπλε.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού έγινε χαμός. Όχι άλλος ένας αλλά άλλοι τρεις παίκτες των Μαχητών βγήκαν υποψήφιοι μετά την ήττα τους από τους Διάσημους και αυτοί ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και στο τρίτο συμβούλιο στον τάκο βγήκε η Μελίνα Μεταξά.

Μετά και την τρίτη ασυλία, οι μάσκες έπεσαν, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στην παραλία των Μαχητών.

metaxas.JPG

Η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος συζητούν και λένε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας, είχε πει στα μέλη της μπλε ομάδας να ψηφίσουν εκείνη και όχι τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αυτό όμως βγαίνει στη φόρα και θα έχει αντίκτυπο στον Τάκη γιατί τον βάζουν στο στόχαστρο…

Στη συνέχεια θα δούμε ακόμα έναν απαιτητικό στίβο μάχης που έχει έπαθλο επικοινωνίας και είναι σημαντικό για τους παίκτες αφού τους ανεβάζει τη διάθεση για να συνεχίσουν στο survivor all star.

Μόλις ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός το έπαθλο τα δάκρυα αρχίζουν σε πάρα πολλούς παίκτες και όχι άδικα αφού βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους για αρκετό καιρό.

Πάρτε μία γεύση από το trailer του survivor all star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved