Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έχει στενοχωρηθεί η Βρισηίδα και θα ήθελα να μιλήσουμε γιατί εγώ την αγαπώ»
Media

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έχει στενοχωρηθεί η Βρισηίδα και θα ήθελα να μιλήσουμε γιατί εγώ την αγαπώ»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Η όμορφη ξανθιά η οποία είναι η τελευταία που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, βρέθηκε ενώπιον του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για τις εμπειρίες που είχε από το παιχνίδι τις τρεις εβδομάδες που έμεινε εκεί.

«Δεν ήθελα αρχικά να πάω γιατί δεν ήθελα να ξαναπεράσω τα ίδια με μία κουταλιά ρύζι. όταν έμαθαν για τον χωρισμό μου μου ξαναείπαν να πάω και είπα γιατί όχι, να τον ξεχάσω και λίγο» αποκάλυψε η Ευρυδίκη και συνέχισε λέγοντας:

«Εγώ δεν νιώθω τίποτα τώρα. Είμαι τόσο καλά που αποχώρησα. Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ. Μια χαρά είναι. Κοίταξε τώρα μαύρισμα, αποτοξίνωση από κινητά, τροφές και τα λοιπά.

Είμαι στο κέντρο μου κι έτοιμη, όταν εκτίθεται κάποιος, θα έχει και love, θα έχει και hate. Θα έχουμε από όλα. Τα ακούω και τα ασπάζομαι όλα και το μόνο που με έχει στενοχωρήσει, είναι ότι έχει στενοχωρηθεί η Βρισηίδα και θα ήθελα να μιλήσουμε γιατί εγώ την αγαπώ».

Όπως επεσήμανε, περίμενε πως η Βρισηίδα θα άκουγε όσα είχε να πει η ίδια και αυτό την έχει στενοχωρήσει.

Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα που ζούσε στον Άγιο Δομίνικο, η Ευρυδίκη αποκάλυψε:

« Σε αυτό το παιχνίδι ο καθένας είναι ένας ρόλος.

Βλέπω ανθρώπους που όταν είναι η κάμερα δεν μιλούν και όταν δεν είναι κελαηδούν.

Τη μέρα που ο Μαρτίκας είπε κλέφτρα την Ελευθερία, όταν γυρίσαμε στην καλύβα τους έπιασα όλους και είπα “ρε παιδιά, είπαν κλέφτρα μια συμπαίκτριά μας και δεν άνοιξε ρουθούνι ενώ όταν είπαν για τον Χανταμπάκη”, βγήκα εγώ και είπα ότι δεν τους έχω δει να γ@@@@ται».

Η πρώην παίκτρια του reality επεσήμανε επίσης πως υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα αγωνίσματα. Μάλιστα σχολίασε σχετικά: «Νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μάριος πρώτος και καλύτερος, λέει “εδώ είναι αγωνίσματα, όποιος δεν μπορεί να φύγει”.

Λέω “αγόρι μου, είναι ένα ριάλιτι, ξέρεις πού έχεις έρθει; Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το ριάλιτι κάνει 15%».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved