Σασμός: Έτσι γυρίστηκε η τραγική σκηνή με τον ματωμένο γάμο Αντώνη-Μαρίνας - Όσα κόπηκαν στο μοντάζ
Media

Σασμός: Έτσι γυρίστηκε η τραγική σκηνή με τον ματωμένο γάμο Αντώνη-Μαρίνας - Όσα κόπηκαν στο μοντάζ

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο με τα γυρίσματα της συγκλονιστικής σκηνής που καθήλωσε τους λάτρεις της σειράς Σασμός

Οι φαν της σειράς σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να δουν τον αυστηρό αλλά και ευαίσθητο Αντώνη Φραγκιαδάκη να πέφτει αιμόφυρτος στο χώμα στην αγκαλιά της γυναίκας που λάτρεψε και ετοιμαζόταν να παντρευτεί, της Μαρίνας.

Η συγκεκριμένη σκηνή ήταν ίσως μία από τις δυσκολότερες που κλήθηκαν να γυρίσουν οι πρωταγωνιστές καθώς απαιτούσε αληθοφάνεια και φυσικά υποκριτική δεινότητα που ευτυχώς κατέχουν όλοι τους.

Λόγω της απαιτητικής σκηνής, αυτή χρειάστηκε να γυριστεί αρκετές φορές για να βγει όπως ακριβώς είχε φανταστεί ο σκηνοθέτης και φυσικά έπρεπε όλοι οι παρευρισκόμενοι στον γάμο να δώσει ο καθένας τους το δικό του λιθαράκι για να βγει σωστά στην κάμερα η ένταση των γεγονότων και η τραγικότητα των στιγμών. Ειδικά για τη Μαρίνα που για ακόμα μία φορά έβλεπε τη μοίρα της να παίζει άσχημα παιχνίδια εις βάρος της.

Έχοντας χάσει τον πατέρα των παιδιών της με βίαιο τρόπο και μπροστά στα μάτια της όταν δολοφονήθηκε από όπλο, ξαναζούσε για ακόμα μία φορά τον μεγαλύτερο εφιάλτη της. Κάθε γραμμή του προσώπου της εκείνη τη στιγμή πρόδιδε τον απόλυτο πόνο και τη θλίψη.

Φυσικά, το βίντεο που κυκλοφορεί από τα γυρίσματα με τις απανωτές προσπάθειες των ηθοποιών να γυρίσουν τη σκηνή όπως όρισε και είχε οραματιστεί ο σκηνοθέτης έχει γίνει ήδη viral με τους λάτρεις της σειράς να μαθαίνουν πλέον όλα όσα κόπηκαν στο μοντάζ για χάρη αυτής της σκηνής. Δείτε το παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved