Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Ζυγούρα και ετοιμάζει νέο σχέδιο
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Ζυγούρα και ετοιμάζει νέο σχέδιο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Ζυγούρα και ετοιμάζει νέο σχέδιο για να του τη φέρει, ενώ ο Παναγής φοβάται όλο και περισσότερο πως θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα μαζί του.

Ο Θοδωρής με την Αγγέλα κάνουν πρόβες, ενώ προσπαθούν να φτιάξουν ταυτόχρονα το κέφι του Τζώρτζη, που είναι στα πατώματα κι ας μην το παραδέχεται. Στα πατώματα είναι έτοιμος να πέσει και ο Σίμος όμως, αφού ο Πετράν τού κάνει μια πρόταση που δεν θα του αρέσει καθόλου.

platano-(9).jpg

Ο Σώτος, πάλι, είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει τη Σύλβια και ζητάει… διαζύγιο. Την ίδια ώρα, ο παπάς είναι σε δύσκολη θέση, αφού πρέπει επιτέλους ν’ αποφασίσει τι θέλει από τη ζωή του. Τι ακούει ο Χαραλάμπης και του ’ρχεται νταμπλάς; Θα τα καταφέρει η Κατερίνα να φέρει εις πέρας την αποστολή της ή θα έχουμε νέα δράματα στο όμορφο χωριό μας;

platanos-(3).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Χρύσα μαθαίνει το μυστικό που όλοι προσπαθούν να της κρύψουν και ο κόσμος της γκρεμίζεται. Την ίδια ώρα, γκρεμίζεται και ο κόσμος του παπά όμως, που έχει χάσει το πολύτιμο Φαμπερζέ μέσα από τα χέρια του και δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα.

platano-(2).jpg

Η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να ξεσκεπάσει το παράνομο κύκλωμα που είναι μπλεγμένος ο Ζυγούρας και επιστρατεύει όλη της τη… γοητεία, ενώ η Μάρμω επισκέπτεται τον Εγκέφαλο και διαπιστώνει πως ο αδερφός του Βαγγέλα έχει αποτρελαθεί. Ο Σώτος πάλι, δηλώνει «γκουρού του έρωτα» και είναι έτοιμος να ζήσει μια ελεύθερη σχέση με τη Φιλιώ, ή τουλάχιστον έτσι λέει στη Σύλβια. Θα δεχτεί η Φιλίτσα να παίξει το παιχνίδι του, για να δώσει ένα μάθημα στον μπακάλη; Θα πέσει ο Άγγελος στην παγίδα της Κατερίνας;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved