Τριανταφυλλίδου για Παγιδευμένους: «Είναι ένας ρόλος που ξεκινάει πολύ δειλά και στην πορεία θα...»
Media

Τριανταφυλλίδου για Παγιδευμένους: «Είναι ένας ρόλος που ξεκινάει πολύ δειλά και στην πορεία θα...»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό έντυπο και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σειρά Παγιδευμένοι μέσα από την οποία κάνει την τηλεοπτική της επιστροφή.

  • Τώρα κάνεις τηλεοπτικό comeback με τους Παγιδευμένους. Είπες το «ναι» για τον ρόλο ή για τη σειρά;

Και για τα δύο. Αφενός είναι μια σειρά που είχε τύχει να δω και μου άρεσε. Με τον Γιάννη Λαπατά που τη σκηνοθετεί είχαμε ξανασυνεργαστεί στη «Γενιά των 592 ευρώ» και χάρηκα πολύ που ξαναβρεθήκαμε. Και μετά ήταν και ο ίδιος ο ρόλος που είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Υποδύομαι την Αγγελική, μια εισαγγελέα που θα μπει στα προσεχή επεισόδια, νομίζω την επόμενη εβδομάδα.

Είναι μια πολύ αυστηρή επαγγελματίας που έχει ως στόχο ζωής να τιμωρεί όσους πρέπει να τιμωρηθούν. Από την άλλη, είναι ένα άτομο με τρομερή ενσυναίσθηση και χωρίς η ίδια να μπορεί να το ελέγξει, εμπλέκεται και συναισθηματικά στις υποθέσεις. Είναι ένας ρόλος που ξεκινάει πολύ δειλά και στην πορεία θα φανεί ποια είναι και για ποιους προσωπικούς λόγους επέλεξε να γίνει εισαγγελέας. Για μένα εκεί οφείλεται και η επιτυχία της σειράς, το ότι σεναριακά μπορεί να παρουσιάζει ανεξάρτητα πράγματα που με έναν μαγικό τρόπο συνδέονται και μπλέκονται με τις υποθέσεις.

  • Μέχρι τώρα σε βλέπαμε σε κωμωδίες.

Ναι, και ούτε αυτό το είχα φανταστεί όταν ξεκινούσα. Οι καθηγητές μου στη σχολή μού έδιναν πάντα δραματικούς ρόλους και όποτε επέλεγα εγώ κωμικό μού έλεγαν «πάρ’ το απόφαση, δεν είσαι φύσει κωμική». Και τους είχα πιστέψει, αν και στη ζωή μου θεωρώ το χιούμορ πολύ βασικό κομμάτι. Όταν όμως έτυχε να κάνω ακρόαση για μια κωμωδία, χρησιμοποίησα το προσωπικό μου χιούμορ, ταίριαξα και πήρα τον ρόλο. Μετά είναι πολύ εύκολο να σου προτείνουν κάτι παρόμοιο.

  • Είσαι αισιόδοξος άνθρωπος;

Γενικά είμαι και προσπαθώ να εστιάζω στα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων γιατί νιώθω πραγματικά καλά με τη δική μου ζωή. Υπάρχουν όμως στιγμές που μουδιάζω με αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, όπως στην Τουρκία και τη Συρία ή όταν μαθαίνω για την κοπέλα που την παρέσυραν σε μια πυλωτή και τη βίασαν. Καταλαβαίνω ότι θέλει προσπάθεια να είσαι καλά στις μέρες μας. Πρέπει να κοπιάζεις για να νιώθεις καλά, είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved