Ματίνα Νικολάου: «Δεν με ξάφνιασε η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά»
Media

Ματίνα Νικολάου: «Δεν με ξάφνιασε η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά»

Breakfast@Star: Η Ματίνα Νικολάου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Star και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανακοίνωσε στην εκπομπή του ότι δεν θέλει να μιλάει στις κάμερες και ζήτησε από τους ιθύνοντες των εκπομπών να μην του στέλνουν δημοσιογράφους έξω από το στούντιο.

«Ακόμα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ νωρίς άλλωστε. Θα έρθουν πράγματα φαντάζομαι, θέατρο, σήριαλ… Εκτός από σήριαλ, δε θα έκανα κάτι άλλο μόνη μου. Με τον Νίκο θα έκανα και θέατρο αλλά δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που να λέει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου και συνέχισε:

matinaa.JPG

«Δεν με ξάφνιασε η δήλωσή του στον αέρα της εκπομπής, είναι κάτι που το θέλει και είναι ωραίο να έρχεται η στιγμή που κάνουμε αυτό που θέλουμε. Ο Νίκος θέλει να ξεκουραστεί. Δε ξέρω αν ήταν τυχαία ή όχι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι πολύ ωραίο που θα έρθει ο κύριος Σεφερλής εδώ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, καλή επιτυχία.

Είναι λίγο περίεργο που θα αποχωριστώ τη Βάνια. Έχουν περάσει πέντε χρόνια, είναι μια καθημερινότητα δικιά μου. Αυτό το κορίτσι το κουβαλάω πολλά χρόνια αλλά, όλοι οι ρόλοι τελειώνουν κάποια στιγμή. Θα κάνω κάποιους άλλους ρόλους. Δε νομίζω να δούμε τη Βάνια σε άλλη εκπομπή, η Βάνια ήταν στο “Καλό μεσημεράκι”».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved