Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Κάνω χιούμορ με τον κόσμο. Σίγουρα με ταυτίζουν με τον ρόλο»
Media

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Κάνω χιούμορ με τον κόσμο. Σίγουρα με ταυτίζουν με τον ρόλο»

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο πρωταγωνιστής της σειράς Η γη της Ελιάς, Αλέξανδρος Σκουρλέτης μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας αλλά και για τη σχέση του με το τηλεοπτικό κοινό. 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς αναφέρθηκε τόσο στις δυσκολίες της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε όλοι όσο και για τη συνεργασία τους με τους συντελεστές της Γης της Ελιάς...

Ποια είναι τα συναισθήματά σου δεδομένων όσων συμβαίνουν γύρω μας;

Είμαι πολύ στενοχωρημένος και γεμάτος θλίψη με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Απαιτεί μια ολόκληρη συζήτηση και στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα vα το αναλύσω.

Μέσα από τη δουλειά σου βρίσκεις μία διέξοδο στις δυσκολίες της καθημερινότητας;

Εννοείται ότι βρίσκω διέξοδο μέσα από τη δουλειά μου. Βέβαια, όταν ξεκινούσα στον χώρο, έψαχνα τη σημασία τού να πραγματοποιείς τα όνειρά σου σ' ένα περιβάλλον τόσο θλιβερό. Προσωπικά, επηρεάζομαι απ' όσα συμβαίνουν και ειδικά όταν οι ειδήσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να είμαστε δυνατοί, να πιστέψουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και να υπάρξει λίγη αισιοδοξία. Μόνο που για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος πρέπει να ζεις σε μία κοινωνία που στο επιτρέπει.

1678978216274-712345137-322514564_537603271637818_9026431309535720928_n.jpg

Κάτι που δεν φαίνεται να ’ναι και τόσο εφικτό;

Ακριβώς. Προσωπικά, βρίσκομαι σε μία φάση που προσπαθώ να καταλάβω και να έχω τη γνώση της δύναμης που έχουμε οι νεότεροι άνθρωποι, αλλά δεν ξέρω με ποιους τρόπους μπορούμε να επέμβουμε και να αλλάξουμε κάτι απ’ όλα αυτά που γίνονται. Τηλεοπτικά, ακόμη μία χρονιά, πρωταγωνιστείς στην καθημερινή, δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Πώς κυλάει αυτή η συνεργασία;

Βρισκόμαστε στη δεύτερη χρονιά της σειράς και τα γυρίσματα έχουν γίνει καθημερινότητά μας. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή τη συνεργασία, προσπαθώ να εξελίσσομαι και να μην επαναπαύομαι και, προφανώς, δεν θα σταματήσω να το κάνω.

gi-tis-elias.jpg

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου όταν σε συναντούν από κοντά;

Κοίτα, κάνω χιούμορ με τον κόσμο. Σίγουρα με ταυτίζουν με τον ρόλο, αλλά όχι πραγματικά. (Γελάει.)

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved