Τα Νούμερα: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Γιώτας Νέγκα! Με σκουλαρίκι στη μύτη και gothic μακιγιάζ
Media

Τα Νούμερα: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Γιώτας Νέγκα! Με σκουλαρίκι στη μύτη και gothic μακιγιάζ

Τα Νούμερα: Άλλος άνθρωπος η Γιώτα Νέγκα για χάρη της σειράς!

Η θεία Αγορίτσα προσπαθεί να πείσει τον Φοίβο να δώσει μια ευκαιρία στην ανιψιά της, Γιώτα Νέγκα, που τραγουδάει ερασιτεχνικά, να εμφανιστεί στη «Μάντρα» μαζί με το συγκρότημά της. Όμως αυτή η εμφάνιση θα τους αφήσει όλους άφωνους!

negka-(6).jpg

Η Γιώτα Νέγκα σε μια εμφάνιση με σκουλαρίκι στη μύτη και gothic μακιγιάζ

Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη. Η Γιώτα Νέγκα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θα είναι καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, στις 22:00.

Δες φωτογραφίες

Επεισόδιο 22ο: «Με τα μάτια κλειστά»

Η θεία Αγορίτσα προσπαθεί να πείσει τον Φοίβο να δώσει μια ευκαιρία στην ανιψιά της, Γιώτα Νέγκα, που τραγουδάει ερασιτεχνικά, να εμφανιστεί στη «Μάντρα» μαζί με το συγκρότημά της.

1678983181502-138760833-negka-(2).jpg


Ο Φοίβος, ακούγοντάς τους, διαπιστώνει ότι το συγκρότημά τους, οι… Νέγκαντεθ, είναι ένα σκληρό μέταλ γκρουπ και δεν μπορεί να τους ταιριάξει με το στιλ του. Η Γιώτα, όμως, τον σώζει από μια βίαιη επίθεση κακοποιών κι έτσι αποφασίζει να αλλάξει το στιλ της «Μάντρας» και να τους δώσει μια ευκαιρία.
Όλοι ετοιμάζουν κάτι μέταλ και τα αποτελέσματα είναι (ή μάλλον δεν είναι) αυτά που φαντάζεστε.

Στο μεταξύ, ένας θείος του Χάρη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) έρχεται από την Αμερική, με σκοπό να του χαρίσει την περιουσία του με έναν όρο: να του διαλέξει εκείνος νύφη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved