My Style Rocks: Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Σελένη: Είχα νευρική ανορεξία, είχα φτάσει 42 κιλά
Media

My Style Rocks: Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Σελένη: Είχα νευρική ανορεξία, είχα φτάσει 42 κιλά

My Style Rocks: Με δάκρυα στα μάτια η Σελένη σε μια on air συγκλονιστική εξομολόγηση!

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τα κιλά της. «Έχω κάποια κρατήματα εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος.

seleni-(2).jpg

Αυτά ξεκινάνε από κάτι παλιότερο που έχω περάσει με το σώμα μου. Δεν το αγαπούσα παλαιότερα το σώμα μου, είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16 χρονών. Έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι εδώ μπροστά σας και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα», είπε και συνέχισε:

seleni-(4).jpg

«Αγαπώ όλα τα κορίτσια και το ξέρες, σας θαυμάζω όλες! Δεν θέλω καμία να λέει ούτε για body shaming οούτε τίποτα γιατί αυτή είναι μία διαρκής μάχη για όλους τους ανθρώπους. Μια μάχη για να αποδεχθούν τον εαυτό τους», εξομολογήθηκε.

Ποια είναι η Σελένη Φωτιάδη

Μένει στην Αθήνα, έχει εκδώσει δύο βιβλία – ένα μυθιστόρημα και μία ποιητική συλλογή - και είναι μέλος ενός θιάσου που ετοιμάζει παράσταση με έντονο κοινωνικό μήνυμα για την έμφυλη βία. Έρχεται στο My Style Rocks για να δείξει ένα νέο πρότυπο μόδας, ένα καινούριο τύπο ντυσίματος, εικαστικό και θεατρικό.

seleni.jpg

Πιστεύει πως οι γυναίκες έχουν στυλ αλλά είναι φυλακισμένες στα πρότυπα. Δεν της αρέσει να βλέπει όμορφες γυναίκες να αντιγράφουν τα μοντέλα του Instagram. Δεν είναι αυτοσκοπός της να ψωνίζει ακριβά ρούχα αλλά αν κάτι της αρέσει μπορεί να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για να το αποκτήσει.

Δεν ξέρει ακριβώς πώς τη βλέπουν οι άλλες γυναίκες, δεν πιστεύει ότι τη ζηλεύουν αν και έχει αντιληφθεί κάποιες τέτοιες συμπεριφορές απέναντί της στο παρελθόν. Δέχεται την κριτική εάν αυτή δεν κρύβει φθόνο, εμπάθεια και αδικία. Εάν κάποια διαγωνιζόμενη την προσβάλλει, τότε θα αντιδράσει ανάλογα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved