Λευτέρης Ζαμπετάκης για Γη της Ελιάς: «Ο Κυριάκος είναι ένας σιχαμερός τύπος. Μου προκάλεσε αηδία»
Media

Λευτέρης Ζαμπετάκης για Γη της Ελιάς: «Ο Κυριάκος είναι ένας σιχαμερός τύπος. Μου προκάλεσε αηδία»

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης σε μια ειλικρινή εξομολόγηση σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ρόλος του Μάνου στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ1, όσα τον δίδαξε η περίοδος που πέρασε κατάθλιψη, η ψυχοθεραπεία, το bullying που βίωσε στα εφηβικά του χρόνια, χαρακτήρας του Κυριάκου που πρόκειται να υποδυθεί στη «Γη της ελιάς» του MEGA, οι κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά και ποιητική του συλλογή «Ψυχής μου κύματα».

  • Τηλεοπτικά, μπαίνετε και στη «Γη της ελιάς», τη σειρά του MEGA, όπου θα υποδυθείτε τον Κυριάκο.

Αυτός είναι ένας χαρακτήρας που δεν αγαπώ καθόλου! Μάλιστα, άργησα να πω το «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση, διότι κάνω ήδη τον Μάνο, που είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας.

Ο Κυριάκος, λοιπόν, είναι ένας ακόμα πιο σιχαμερός τύπος. Ως ηθοποιός μπορώ να το φέρω εις πέρας, αλλά δεν ήθελα να υποβάλω τον εαυτό μου σε μια νέα ψυχολογική ταλαιπωρία. Και το λέω αυτό διότι ο Κυριάκος έχει χάσει τη γυναίκα του και υπάρχει η υπόνοια -μέχρι που αποδεικνύεται στο τέλος- ότι κακοποιεί την κόρη του. Μου προκάλεσε μια αηδία όλο αυτό.

Όμως είπα να το κάνω διότι το «Κάνε ότι κοιμάσαι» αποδείχτηκε μια πολύ σημαντική επιρροή για τον κόσμο και, δυστυχώς, το φαινόμενο της κακοποίησης έχει γίνει μάστιγα, οπότε το αντιμετώπισα ως πρότζεκτ. Το είδα πάλι κοινωνικά. Ότι έχω κληθεί από το σύμπαν να ερμηνεύω τέτοιους ρόλους ώστε να υπάρχει μια αφύπνιση της κοινωνίας. Δεν αγαπώ το χαρακτήρα του Κυριάκου -και σωστά δεν τον αγαπώ-, αλλά θα τον παίξω καλά. Είναι μια πρόκληση υποκριτικά. Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος και έχω υποστεί bullying, ακόμα και στη δουλειά, το να βρεθώ στην άλλη πλευρά υποδυόμενος έναν άνθρωπο που κακοποιεί τους γύρω του για εμένα είναι σχολείο.

1679053540551-395261653-zampe.jpg
  • Έχετε βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές και στη δουλειά;

Φυσικά! Άλλωστε είναι καταγεγραμμένο ότι ήμουν παρών σε ένα από τα περιστατικά που συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήμουν με τη Λένα Δροσάκη και θεωρώ επίτευγμα που προκαλέσαμε, μέσα στο θίασο, την απόλυσή του από την Κάτια Δανδουλάκη - και αυτό είναι προς τιμήν της. Σηκώσαμε ύστερα από τόσα χρόνια ανάστημα και είπαμε «Φτάνει! Ως εδώ!».

Έχω υποστεί χυδαιότητα και απαίσιες συμπεριφορές και αυτός μάλιστα ήταν και που σταμάτησα για τρία χρόνιά να κάνω θέατρο και τηλεόραση. Και για αυτό έχω βγει τόσο ενεργά μπροστά τώρα και λέω «ναι» σε τέτοιους ρόλους. Για να πω στον κόσμο ότι υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω και σας το λέω εγώ, που έχω υποστεί τις συνέπειες των συμπεριφορών τους, είπε ο Λευτέρης Ζαμπετάκης στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved