Η στιγμή που η Καραβάτου ανακοινώνει την απουσία της Τσαγκλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη
Media

Η στιγμή που η Καραβάτου ανακοινώνει την απουσία της Τσαγκλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη

My Style Rocks: Το απόγευμα της Παρασκευής (17-03) προβλήθηκε το επεισόδιο οπού η Κατερίνα Καραβάτου ανακοινώνει την απουσία της Ευδοκίας Τσαγκλή μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Θυμίζουμε πως η παίκτρια είχε ήδη κάνει κάποια γυρίσματα για το σόου μόδας, οπού έχουν ήδη προβληθεί.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1732023-65116-mm.jpg

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω το εξής. Η Ευδοκία Τσαγκλή δεν είναι μαζί μας σήμερα γιατί ήταν επιβάτης στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Τραυματίστηκε, ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, αναρρώνει, είμαστε όλοι δίπλα της, κοντά της, της στέλνουμε τις ευχές και την αγάπη μας. Όποτε θελήσει θα είναι ξανά μαζί μας. τη θέση της παίρνει η κοπέλα που αποχώρησε τελευταία η Βασιλική», είπε η παρουσιάστρια.

evdokia-(2).jpg

Δες το απόσπασμα

«Είχε φωτιά από κάτω, από πίσω και αριστερά. Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι “Θα γίνει έκρηξη; Μήπως έχω δευτερόλεπτα; Κλάσματα δευτερολέπτου;”. Συγγνώμη, κάνω κάποια black out, έχω διαλείψεις. Μου έχουν πει ότι θα σταματήσει γιατί είναι σοκ του οργανισμού. Βλέπω μια μάζα με σίδερα στο πλάι και λέω ότι δεν θα πάω εκεί γιατί θα σκοτωθώ.

evdokia-(4).jpg

Και θυμάμαι να φυσάει και να φέρνει φωτιά, πίσσα, σκόνη, ζέστη. Αφήνω τα χέρια μου και πέφτω κάτω. Πέταξα το μπουφάν για να κάνω πιο μαλακή την επιφάνεια. Σκέφτηκα να μην πέσω με τα πόδια γιατί μπορεί να γίνει κάτι και να μην μπορέσω να τρέξω», είπε πρόσφατα στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved