My Style Rocks: Eπικές στιγμές! «Έσταξε» φαρμάκι η Emilia: «Τα φοράς έξω αυτά; Έχω πάθει σοκ»
Media

My Style Rocks: Eπικές στιγμές! «Έσταξε» φαρμάκι η Emilia: «Τα φοράς έξω αυτά; Έχω πάθει σοκ»

My Style Rocks: Νέα παίκτρια εισέβαλε στο ριάλιτι μόδας κι έγινε χαμός με την εμφάνισή της.

Μετά την πασαρέλα της πρώτη κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση η Emilia Vodos, η οποία σοκαρισμένη προσπαθούσε να καταλάβει αν πήγε έτσι μόνο για το σόου ή αν ντύνεται με αυτό το σύνολο και στη ζωή της.

emilia-(2).jpg

«Ειρήνη, καλώς ήρθες! Έχεις ένα πολύ ωραίο vibe, με έκανες και γέλασα, από εκεί και πέρα όμως δεν καταλαβαίνω, Ειρήνη μου, τι συμβαίνει. Αυτό το έφτιαξες για να μας φτιάξεις τι διάθεση; Το έφτιαξες γιατί τα φοράς αυτά έξω;», την ρώτησε με την παίκτρια να απαντά:

emilia-(6).jpg

«Όχι, δεν τα έβαλα για να σας φτιάξω τη διάθεση. Δεν είχα τέτοιο σκοπό, επίτηδες. Είναι ένα look που φοράω στην καθημερινότητα μου γιατί μου είναι πολύ εύκολο», απάντησε για να συνεχίσει η Emilia:

emilia-(9).jpg

«Έτσι ακριβώς τα φοράς; Ποιο κομμάτι… δεν με χάλασε να σου πω. Με χαλάνε όλα βασικά! Με χαλάνε όλα! Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι σε αυτό το look. Εκτός του ότι κάποια πράγματα πάνω σου είναι πολύ παλιομοδίτικα, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Έχω πάθει ένα σοκ! Κοίτα, το μόνο που ίσως μου αρέσει πάνω σου είναι αυτά που φοράς εδώ αλλά δεν ξέρω. Περιμένω πως και πω να δω τι θα φορέσεις στα επόμενα επεισόδια, πραγματικά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved