Maestro: Ξεκίνησε το «παγκόσμιο» ταξίδι του! Το μήνυμα της Χαρούλας Αλεξίου
Media

Maestro: Ξεκίνησε το «παγκόσμιο» ταξίδι του! Το μήνυμα της Χαρούλας Αλεξίου

Maestro: Στα Netflix pages άλλων χωρών μπήκε από σήμερα η πρώτη ελληνική σειρά που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. 

Η σειρά με το ιδιοφυές σενάριο και το σπουδαίο καστ αφού προβλήθηκε στο Mega μπήκε στο ελληνικό Netflix όπου και παρέμεινε για αρκετές ημέρες στη δεκάδα των trends.

1675682922538-651449066-andriolatou-papakaliatis-daskalos-2.jpg

Η παγκόσμια πρεμιέρα του "Maestro" γνωστοποιήθηκε μέσω των social media από την επίσημη σελίδα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«IT’S A SPECIAL DAY!
Maestro is now available on @netflix 🔥

🙌🏻 Congrats to everyone involved!

#Maestro #TvSeries #Netflix», αναφέρεται!

https://www.instagram.com/p/Cp5MRCMIxRM

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Χαρούλα Αλέξιου μέσα από τον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. «Ο Maestro ξεκινάει σήμερα το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο.
Καλή του τύχη!», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/Cp5SZcqI9uw

Υπόθεση

maestro.jpg

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

maestro-netflix.jpg

«Νιώθω μεγάλη αγωνία, τιμή και ευγνωμοσύνη για το ταξίδι της στο εξωτερικό. Η σειρά ξεκινάει να παίζεται στο Netflix από τις 17 Μαρτίου στο εξωτερικό. Έχουν ολοκληρωθεί τα τέσσερα πρώτα επεισόδια στο σενάριο και ξεκινάμε τα γυρίσματα στις 3 Απριλίου από την Αθήνα και μετά στους Παξούς. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν το 2023 άρα θα προβληθεί το 2024», δήλωσε πρόσφατα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved