Τα Νούμερα: Ξεσάλωσε το twitter με την εμφάνιση της Γιώτας Νέγκα και την επική ατάκα της Αντιγόνης
Media

Τα Νούμερα: Ξεσάλωσε το twitter με την εμφάνιση της Γιώτας Νέγκα και την επική ατάκα της Αντιγόνης

Τα Νούμερα: Εκτός από ζωντανή μουσική, χορό, σάτιρα, stand up comedy το επεισόδιο της Παρασκευής (17-03) είχε και την Γιώτα Νέγκα σε έναν ρόλο-έκπληξη. 

Οι χρήστες του twitter περίμεναν πώς και πώς την εμφάνισή της και φυσικά από το πρώτο κιόλας πλάνο της στη σειρά, αποθεώθηκε.

1678983117574-247819448-negka-(6).jpg

Όχι μόνο για τη φωνή της αλλά και για την μεταμόρφωσή της. Πριν από αυτό όμως προηγήθηκαν τα απίθανα σχόλια για τη νέα ατάκα της Αντιγόνης Γαμμάτου, που έφερε καταιγισμό σχολίων.

1678983181502-138760833-negka-(2).jpg

Δες τα στα gallery

Επεισόδιο 22ο: «Με τα μάτια κλειστά»

Η θεία Αγορίτσα προσπαθεί να πείσει τον Φοίβο να δώσει μια ευκαιρία στην ανιψιά της, Γιώτα Νέγκα, που τραγουδάει ερασιτεχνικά, να εμφανιστεί στη «Μάντρα» μαζί με το συγκρότημά της.

negka-(5).jpg


Ο Φοίβος, ακούγοντάς τους, διαπιστώνει ότι το συγκρότημά τους, οι… Νέγκαντεθ, είναι ένα σκληρό μέταλ γκρουπ και δεν μπορεί να τους ταιριάξει με το στιλ του. Η Γιώτα, όμως, τον σώζει από μια βίαιη επίθεση κακοποιών κι έτσι αποφασίζει να αλλάξει το στιλ της «Μάντρας» και να τους δώσει μια ευκαιρία.
Όλοι ετοιμάζουν κάτι μέταλ και τα αποτελέσματα είναι (ή μάλλον δεν είναι) αυτά που φαντάζεστε.

Στο μεταξύ, ένας θείος του Χάρη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) έρχεται από την Αμερική, με σκοπό να του χαρίσει την περιουσία του με έναν όρο: να του διαλέξει εκείνος νύφη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved