«Η Ελευθερία Ελευθερίου η καημένη έχει γίνει ρεζίλι. Είναι λυπηρό»
Media

«Η Ελευθερία Ελευθερίου η καημένη έχει γίνει ρεζίλι. Είναι λυπηρό»

Ο James Καφετζής «πέταξε τις σπόντες του» για τους παίκτες του survivor all star. Τα σχόλιά του ήταν αιχμηρά για την… Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο.

Ο James Καφετζής είπε: «Ήταν λίγο άδικο που έφυγε ο Στάθης Σχίζας, γιατί ήταν καλός παίκτης, θα μπορούσε και να κερδίσει και θα πήγαινε μακριά. Σίγουρα χάρηκαν πολλοί που αποχώρησε μόνος του».

Και τόνισε για την Ελευθερία Ελευθερίου: «Η Ελευθερία, όπως την έχω ζήσει κι εγώ, ήταν εύκολα διαχειρίσιμη από τους συμπαίκτες της. Ό,τι της έλεγαν να πει, το έλεγε».

eleftheria_elle_321358515_549620686760723_9005802456006261502_n.jpg

Και φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο τον Μάριο Πρίαμο στην κάμερα της εκπομπής, Open weekend: «Ο Μάριος Πρίαμος καλά το πάει. Καλοπερνάει, έχει φύγει και η Δαλάκα, έχει φύγει ο Στάθης, μια χαρά. Στην πεντάδα θα πάει έτσι όπως το βλέπω».

Και πρόσθεσε ο James: «Η Ελευθερία Ελευθερίου, η καημένη έχει γίνει ρεζίλι που παρακολουθούσε τις προσωπικές συνεντεύξεις των συμπαικτών της. Είναι λίγο λυπηρό».

james-kafetzis.jpg

«Ο Νίκος Μπάρτζης είναι πρωταγωνιστής του φετινού Survivor. Ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι, λέει την αλήθεια» είπε για τον πρώην κολλητό του, ενώ επεσήμανε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί να το παίξει ένας πιο έξυπνος Τριαντάφυλλος.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο James Καφετζής παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved