Γεράσιμος Γεννατάς: «Κατέρρευσε» on air – «Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό…»
Media

Γεράσιμος Γεννατάς: «Κατέρρευσε» on air – «Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό…»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στην εκπομπή, Γεια σου για την εποχή του «Είσαι το ταίρι μου», τις σύγχρονες παθογένειες της κοινωνίας και λύγισε μιλώντας για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Αρχικά ανέφερε ο ηθοποιός: «Το Είσαι το Ταίρι Μου μου άφησε μία ωραία ρετσινιά, μου πρόσφερε γενναιόδωρα αυτή την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται στη δουλειά μας. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, ποτέ δεν δούλεψα τη δημοσιότητά μου, είμαι η ντροπή του Instagram».

1679142825785-614371825-gerasimos.jpg

Και πρόσθεσε: «Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική σήμερα. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι σαν προπόνηση εγωισμού. Δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός ανέφερε: «Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για εκείνον, είπε: «Είναι κιτρινισμός να ασχολούνται με το αν έχω λεφτά ή όχι. Με πείραξε. Είναι αυτό που μας τρώει, το κουτσομπολιό».

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Γεράσιμος Γεννατάς απαντά εμφανώς συγκινημένος: «Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό αλλά δυστυχώς θα περάσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved