Η Γη της Ελιάς: O Άρης δίνει στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές
Media

Η Γη της Ελιάς: O Άρης δίνει στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές

Τι θα δούμε στη σειρά, Η Γη της Ελιάς;

Ο Μιχάλης, παρότι συμφωνεί με την Αθηνά πως ο Αλέξης πείραξε τα φρένα στο αυτοκίνητό της, τη συμβουλεύει να μην κάνει κάποια κίνηση και συστήνει να τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση.

gi-tis-elias.jpg

Στο μεταξύ, ο Άρης δίνει στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές, λέγοντάς της ότι του τα δάνεισε κάποιος φίλος του. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα για τα λύτρα, ενώ η Μαρίνα με το ζόρι καταφέρνει να ανοίξει το ανθοπωλείο και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη. Η Μυρτάλη, που δεν ξέρει για την απαγωγή του Μάνου, προσπαθεί να κάνει μία ακόμα προσέγγιση στη φίλη της, αλλά ειδικά αυτή τη φορά, βρίσκει τοίχο. Η Ισμήνη παρακολουθεί τον Κωνσταντίνο. Ο Ισίδωρος ζητάει παράταση για την παράδοση των λύτρων και νέο βίντεο του Μάνου. Ο απαγωγέας αντιδρά άσχημα γεγονός που τρομοκρατεί τη Μαρίνα.

gi-tis-elias-margarita-alexis.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, είδαμε:

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην αστυνομία, φοβούμενος πως η ανάμιξή της μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Μάνου. Η εμπιστοσύνη της Ισμήνης παραμένει κλονισμένη κι έτσι αρπάζει τα κλειδιά του γραφείου του Κωνσταντίνου και βγάζει αντικλείδι για να πάει εκεί και να ψάξει. Ο Άρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα καλό πόσο. Σε μεγάλη ρήξη έρχονται ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά στη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο τον αντικαταστάτη του και του ζητάει να τον εκπαιδεύσει, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αθηνά μαθαίνει από το συνεργείο ότι τα φρένα του αυτοκινήτου της ήταν κομμένα και, μαζί με τον εισαγγελέα, υποψιάζονται αμέσως τον Αλέξη. Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved