J2US: Είδαμε τους πρωταγωνιστές του Σασμού και των Μελισσών ανάμεσα στο κοινό και δεν το πιστεύαμε!
Media

J2US: Είδαμε τους πρωταγωνιστές του Σασμού και των Μελισσών ανάμεσα στο κοινό και δεν το πιστεύαμε!

To J2US δεν είναι τελικά μόνο ένα πάρτι στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι του Σαββατοκύριακου αλλά και μία πολύ καλή πρόταση για έξοδο και για διασκέδαση! 

Αν κρίνουμε άλλωστε από τους ηθοποιούς που βρέθηκαν ανάμεσα στο κοινό απόψε (18/3) για να παρακολουθήσουν ζωντανά το σόου, τότε σίγουρα πρόκειται για μία νέα πρόταση διασκέδασης τα Σαββατόβραδα.

Γιατί μάλλον ο Κωστής Σαββιδάκης ή αν προτιμάτε ο παπά Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες και ο Μάνος Πετούσης ή όπως τον γνωρίζετε, ο Δημήτρης από τον Σασμό, έτσι προφανώς σκέφτηκαν και βρέθηκαν ανάμεσα στο κοινό για να απολαύσουν όμορφες ερμηνείες και ένα λαμπερό σόου on stage.

Και οι δύο ηθοποιοί ήταν με τις παρέες τους στο πλατό του Just the two of us και απολάμβαναν κάθε εμφάνιση των ζευγαριών, δείχνοντας να περνούν πολύ καλά. Χειροκροτούσαν, σιγοτραγουδούσαν, γελούσαν με τις ατάκες των πρωταγωνιστών του σόου και χαίρονταν κάθε στιγμή της παρουσίας τους στο πλατό.

Αλλού καθόταν βέβαια ο ένας και αλλού ο άλλος καθώς δεν είχαν τις ίδιες παρέες. Το κοινό τους σημείο ήταν ότι το καταδιασκέδαζαν, αφήνοντας τους εαυτούς τους να παρασυρθούν με τα τραγούδια και το σόου που παρακολουθούσαν.

Στην παρέα του Κωστή Σαββιδάκη εντοπίσαμε και τον Τζώννυ Καλημέρη ο οποίος απολάμβανε και εκείνος με τη σειρά του το σόου ζωντανά. Άλλωστε ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας παραγωγής Barking Well. Επίσης στο πλατό ήταν και η σεναριογράφος των Άγριων Μελισσών και του Σασμού Βάσια Καριτινού.

Φυσικά ήταν πολλοί οι θαυμαστές τους που τους αναγνώριζαν και έσπευδαν κοντά τους για να τους μιλήσουν ή να ζητήσουν ένα αυτόγραφο και εκείνοι με χαρά μιλούσαν με το κοινό.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved