Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης θα κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Ντίνο
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης θα κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Ντίνο

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος έξαλλος με την Ντέπυ προσπαθεί να καταλάβει, γιατί του είπε ψέματα για ακόμη μία φορά. 

Θα μάθει τελικά, τι του έγραφε η Αμαλία στο γράμμα που του έστειλε πριν τον γάμο της; Ο Πασχάλης επιστρέφει με τον Βύρωνα στο μαγαζί του και όλοι τον καλοδέχονται μετά την περιπέτεια που πέρασε. Η έννοια της Μιράντας παραμένει η Ματούλα, καθώς οι ώρες που περνάνε, αυξάνουν την ανησυχία της. Η Όλγα βρίσκεται στην πιο όμορφη και πιο δύσκολη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στη ζωή της.

paradeisos-(13).jpg

Θα είναι αυτό η αρχή, για να πάρει την απόφαση να αλλάξει επιτέλους τη ζωή της ριζικά; Ο Αποστόλης πιεζόμενος από την Ειρήνη φτάνει στον Παράδεισο, για να κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Ντίνο, ο οποίος τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Θα δεχτεί την πρόταση του Αποστόλη, ή ο φόβος του να μην μπλέξει για ακόμη μία φορά θα τον εμποδίσει απ’ το να πάρει πίσω το μαγαζί του;

paradeisos-(2).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Οι εξελίξεις με την υπόθεση του Πασχάλη, έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Τζένη. Ταυτόχρονα όμως η στάση που κρατάει, φέρνει στην επιφάνεια συγκρίσεις ανάμεσα στη σχέση που έχει εκείνη με τον Πασχάλη και στη σχέση που έχει η Κούλα με τον Μεμά. Το ενδιαφέρον του Σωτήρη για την Όλγα, της δημιουργεί κι άλλα προβλήματα με τον Αποστόλη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να αποκτήσει και πάλι το πάνω χέρι.

paradeisos-(3).jpg

Μια έξοδος του Ντίνου, της Μιράντας, της Ζηνοβίας και της Ειρήνης τους επιφυλάσσει μια αναπάντεχη συνάντηση. Ο Χριστόφορος μετά το νέο που μαθαίνει απ’ τον Μάρκο, προσπαθεί να κάνει το σωστό και να πείσει τον Άγη να κάνει το ίδιο. Η Αμαλία φτάνει πολύ κοντά στην αλήθεια, για την προέλευσή της. Θα μάθει τελικά ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved