Survivor All Star spoiler: Χαμός! Ο καβγάς, τα αλεξίπτωτα και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor All Star spoiler: Χαμός! Ο καβγάς, τα αλεξίπτωτα και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star trailer: Και τι δεν θα δούμε στο αποψινό (20/3) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με τον Τάκη Καραγκούνια να πρωταγωνιστεί!

Ο Σπύρος Μαρτίκας τα βάζει μαζί του μετά τα όσα είπε για άλλη μια φορά στο χθεσινό συμβούλιο και λέει on camera:

«Τάκη μου δεν θέλω να αγχώνεσαι. Δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια, μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα προσωπικά σου συμφέροντα».

Η κόντρα του συμβούλιο του νησιού

«Όταν είσαι καλός παίκτης, στο All Star Survivor, του ' 23, θα παίξεις με όλους τους παίκτες. Εγώ δεν έχω δει ποτέ τον Γκότση να βγει και να πάρει με τσαμπουκά τον Σάκη ή τον Μάριο Πρίαμο», ακούγεται στο τρέιλερ να λέει ο Τάκης Καραγκούνιας στον Ηλία Γκότση και η ένταση αρχίζει να ανεβαίνει στα ύψη!

survivorgreece_336485011_788660432629871_2314533649177274392_n.jpg

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ του Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης, δίνει μια ψύχραιμη απάντηση λέγοντας:

«Αυτό που έχω να πω στον Τάκη είναι ότι το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, πρέπει να είναι ανοιχτό και ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του να δει λίγο παραπάνω από αυτά που του λέμε...».

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Οι Κόκκινοι θα κερδίσουν αυτή τη φορά και οι Μπλε θα αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν μέχρι αυτή τη στιγμή και σας μετάφερουμε με κάθε επιφύλαξη, θα είναι άνδρας και μπορείτε να δείτε ποιος θα είναι αυτός στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved