Media

Τσιμτσιλή για τα γενέθλια της Χρουσαλά:«Ήταν σαν την 5ήμερη που δεν είχα πάει, ήμουν στο νοσοκομείο»

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε σήμερα (20/3) στην εκπομπή της το πάρτι γενεθλίων της Μαριέττας Χρουσαλά στο οποίο φυσικά και πήγε και η ίδια.

Να θυμίσουμε πως η όμορφη παρουσιάστρια έγινε 40 ετών και θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια-ορόσημο με καλούς της φίλους εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Κάιρο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήτνα η Καλομοίρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό (σ.σ ο οποίος δεν βγήκε φωτογραφίες για τα social media), η Αθηνά Οικονομάκου που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η Δέσποινα Καμπούρη που είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη και πολλοί ακόμα celebrities.

Οι πρωινές δηλώσεις της παρουσιάστριας

«Είδαμε και κάποιες φωτογραφίες από το Κάιρο και επειδή έχουν γραφτεί και πολλά και κανείς δεν ήξερε ακριβώς τι έγινε, με αφορμή τα γενέθλια της Μαριέττας, είχαμε δεχτεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες μια πρόσκληση, όσοι θέλαμε να συμμετέχουμε να ταξιδέψουμε ως εκεί και να είναι και μια αφορμή για να περάσουμε και ένα ωραίο Σαββατοκύριακο.

Πήγαμε εκεί, γιορτάσαμε και τη Μαριέττα, ήταν σαν πενταήμερη, και επειδή εγώ δεν είχα πάει πενταήμερη γιατί ήμουν στο νοσοκομείο ήταν η πενταήμερη που δεν είχαμε πάει. Επειδή με ρωτάτε αν πήγα μόνη μου, να σας πω ότι ήμουν με τον άντρα μου αλλά δεν θέλει φωτογραφίες για τα social media και το Instagram, είναι μόνο για το κινητό μου. Ευχαριστούμε πολύ Μαριέττα και Λέοντα», είπε μεταξύ άλλων σήμερα στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved