Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που δεν θα έκανε καθημερινή εκπομπή & επική ατάκα: «Απορώ πώς την παλεύετε»
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που δεν θα έκανε καθημερινή εκπομπή & επική ατάκα: «Απορώ πώς την παλεύετε»

Happy Day: Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Mega και την εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, δεν δίστασε να εξηγήσει on camera και τους λόγους που δεν θα έκανε καθημερινή εκπομπή.

Οι λόγοι που της αρέσει το Σαββατοκύριακο

«Για να δούμε, για να δούμε αν θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, ακόμα δεν έχουμε υπογράψει αλλά αυτή είναι η πρόθεση από όλες τις πλευρές από όσο γνωρίζω. Δεν θα σκεφτόμουν να κάνω καθημερινή εκπομπή στην παρούσα φάση, όχι.

Αυτή η εκπομπή έτσι όπως είναι διαμορφωμένη, οι μέρες και οι ώρες, εμένα εξυπηρετεί πάρα πολύ με το πρόγραμμα των παιδιών που είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Το Σαββατοκύριακο έχει μια άλλη φιλοσοφία, εγώ το αισθάνομαι τουλάχιστον έτσι. Ήδη η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη, οπότε δεν ξέρω πώς την παλεύετε στις καθημερινές παιδιά…», είπε γελώντας η Σίσσυ Χρηστίδου.

sissy.jpeg

Η δύσκολη επικαιρότητα και τα νούμερα τηλεθέασης

«Δεν αισθάνομαι εγώ καλά να συμβαίνει κάτι σοβαρό και εμείς να είμαστε σε έναν άλλο κόσμο. Έχει αλλάξει νομίζω η τηλεόραση και σιγά - σιγά θα πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι σε αυτό. Ο κόσμος στο τέλος της ημέρας διαλέγει. Δηλαδή, τα νούμερα που τα ονομάζουμε νούμερα τι είναι; Ο κόσμος είναι, οπότε προσπαθούμε μέσα από αυτό να ψυχανεμιστούμε και να δούμε ο κόσμος τι θέλει να δει», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved