Ενοχλημένη η Σκορδά με επιλογές στην εκπομπή της Παπίλα:«Είναι πρεμιέρα & επιλέγουν να κάνουν αυτό»
Media

Ενοχλημένη η Σκορδά με επιλογές στην εκπομπή της Παπίλα:«Είναι πρεμιέρα & επιλέγουν να κάνουν αυτό»

Πρωινό μας: Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίασαν σήμερα (20/3) την πρεμιέρα της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή Είμαστε μαζί.

Στην εκπομπή ο κόσμος κλήθηκε να απαντήσει στο εξής δίλημμα «Να αφήσω τα τρία παιδιά μου για να κυνηγήσω καριέρα στο εξωτερικό;».

Και αυτό δεν άρεσε καθόλου στη Φαίη Σκορδά, η οποία είπε σήμερα:

«Είναι πρεμιέρα και επιλέγουν αυτό. Σε ποια περίπτωση μπορεί ο κόσμος να απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι και αυτό να επηρεάσει; Δηλαδή αυτό δεν είναι ψυχολογία. Αν θες να είσαι χρηστικός μέσα από μια συγκεκριμένη περίπτωση, μεμονωμένη, εξατομικευμένη περίπτωση που είναι μπροστά σου και να την κάνεις χρηστική στον κόσμο που παρακολουθεί, πρέπει να το δομήσεις σωστά. Εδώ δομείται λάθος, δεν βοηθάς έναν άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο».

1679312607787-410623983-papila.jpeg

Λίγη ώρα μετά είπε η παρουσιάστρια: «Ευχόμαστε να βρουν το δρόμο τους και ξαναλέω ότι δεν έχει να κάνει με νούμερα τηλεθέασης. Γιατί είμαι σίγουρη ότι και πίσω από τις κάμερες υπάρχουν άνθρωποι με πολύ μεγάλη εμπειρία και θα το βρουν. Και φαντάζομαι δεν είναι αυτή και η οδηγία του καναλιού, απ’ όσο γνωρίζω, γιατί ήμουν δέκα χρόνια εκεί. Αυτό δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved