Back to back απάντηση της Μενεγάκη στον Λιάγκα: «Γεια σου ρε συμμαθητή» - Η αποκάλυψη Ουγγαρέζου
Media

Back to back απάντηση της Μενεγάκη στον Λιάγκα: «Γεια σου ρε συμμαθητή» - Η αποκάλυψη Ουγγαρέζου

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα (20/3)  μέσα από την εκπομπή του αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας το γεγονός ότι εκείνη είπε ότι δεν έχει χιούμορ.

«Έλα ρε Άρια, να κάνουμε και λίγο πλάκα. Γιατί λέει η Μενεγάκη το μεσημέρι ότι δεν έχω χιούμορ. Η παλιά μου συμμαθήτρια», είπε χαρακτηριστικά σήμερα ο παρουσιαστής.

Κατά την έναρξη της εκπομπής "Ελένη" της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι αυτής της Δευτέρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε:

liagkas.JPG

«Χθες να δεις… Μου έστειλε ένα μήνυμα, ένα σεντόνι τέτοιο! Του είπα ότι την Κυριακή σεντόνια δεν διαβάζω κι αν ήθελα να διαβάσω, θα είχα κοπέλα. Τον πήρα τηλέφωνο, μου είπε ότι δεν θα το σηκώσει γιατί έχει τα παιδιά. Ααα του λέω, εσύ είσαι με τα παιδιά και εγώ θα διαβάσω το σεντόνι σου, τελοσπάντων. Θυμάστε που είχε κάνει πρόταση στην Παπίλα; Σαν να είπε ότι “κάντε την βόλτα σας και από Σεπτέμβριο εδώ”. Έτσι είχε κάνει και στο Σπάτα live. Έτσι είχε κάνει και τότε, πρόταση σε όλους μας τους συνεργάτες. Όλοι στο Πρωινό καταλήξαμε».

Και τότε η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε στον αέρα: «Μην το βλέπεις έτσι. Τα βλέπει αυτός αυτά που λάμπουνε και τα θέλει κοντά του. Ο δίδυμος. Γεια σου ρε συμμαθητή! Με μνημονεύεις, σε μνημονεύω! Ξεκάθαρα! Πώς το κάνουμε, δεν ξέρω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved