Ελένη Κοκκίδου: Αυτός είναι ο λόγος που σταματάει από τη «Μουρμούρα» μετά από 10 χρόνια
Media

Ελένη Κοκκίδου: Αυτός είναι ο λόγος που σταματάει από τη «Μουρμούρα» μετά από 10 χρόνια

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα (20/3) η Ελένη Κοκκίδου και μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" ανέφερε μεταξύ άλλων και τους λόγους που δεν θα συνεχίσει στη σειρά την επόμενη σεζόν.

kokidou.JPG

«Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου αυτό καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση είναι χαρά, ο,τιδήποτε κάνω είναι χαρά. Μαθαίνω πράματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε βγω να τραγουδήσω, είτε κάνω τηλεόραση, είτε κάνω θέατρο, έχω μάθει να εξελίσσομαι. Γι’ αυτό και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου. Εάν πάψει να με γοητεύει πια, δεν πρέπει να το κάνω. Έρχεται κάποια στιγμή που κλείνει ένας κύκλος και το ένιωσα αυτό φέτος», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Κοκκίδου.

Σε άλλο σημείο, λίγο νωρίτερα, είπε για το άλλο της μισό στη σειρά: «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης Αντωνίου. Αυτό είναι στα χέρια της σεναριογράφου. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνει. Του το είχα πει από πέρσι, ότι μέχρι του χρόνου και τέλος. Εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει στα 10 χρόνια, αλλά αυτό δεν σταματάει ποτέ, πάει τόσο καλά που δεν σταματάει».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved