Χαιρέτα μου τον πλάτανο:  Το σοκ, από την αποκάλυψη του μυστικού είναι μεγάλο για όλους
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο:  Το σοκ, από την αποκάλυψη του μυστικού είναι μεγάλο για όλους

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το σοκ, από την αποκάλυψη του μυστικού, είναι μεγάλο για όλους τους εμπλεκόμενους, κι ενώ η Μαριλού και η Τούλα παρηγορούνε τη Χρύσα, ο Τζώρτζης και ο Κανέλλος ζητούν λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Λίγο χρόνο χρειάζεται και ο Ηλίας όμως, για να συνειδητοποιήσει πως η Βαλέρια, για να του δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο, θέλει ή να πληρωθεί αδρά ή να γίνει διευθύντρια στο πανδοχείο.

platani-(4).jpg

Ο Παναγής και η Κατερίνα δίνουν συνέντευξη για το κύκλωμα που κατάφεραν να εξαρθρώσουν και γίνονται… viral, την ώρα που ο Σίμος παθαίνει μεγάλη ζημιά στο εμφιαλωτήριο από τους ανταγωνιστές, αλλά είναι αποφασισμένος να ανταποδώσει το… χτύπημα. Θα καταφέρουν ο Κανέλλος και η Χρύσα να ξεπεράσουν τον νέο σκόπελο στη σχέση τους και να μείνουν μαζί ή, τελικά, η αγάπη δεν μπορεί να τα νικήσει όλα στην περίπτωσή τους;

platani-(5).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Κανέλλος υποψιάζεται ότι η Χρύσα είναι ερωτευμένη με τον Τζώρτζη και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Πώς να αντιδράσει δεν ξέρει και η Χρύσα όμως, που πάνω που έχει αποφασίσει να πει την αλήθεια σε όλους, ένας έντονος πόνος τη στέλνει εσπευσμένα στον γυναικολόγο. Τα αγόρια του Πλατάνου έχουν ανοίξει «πόλεμο» με τους Πατρινούς ζυθοπαραγωγούς και ψάχνουν σχέδιο για να τους βάλουν στη θέση τους.

platani-(8).jpg

Την ίδια ώρα, το σχέδιο του Θοδωρή, για να τα ξαναβρεί στον Τζώρτζη και τη Μαριλού, έχει πάει περίφημα και ο Τζώρτζης είναι αποφασισμένος να πάρει τη ζωή του αλλιώς, με τη soul mate στο πλάι του. Αλλιώς είναι αποφασισμένος να πάρει τη ζωή του και ο Εγκέφαλος όμως, που ζητάει να τον πάρουν στο τρελοκομείο… το συντομότερο! Πώς θα αντιδράσουν ο Κανέλλος και ο Τζώρτζης όταν μάθουν, επιτέλους, το μεγάλο μυστικό που ξέρουν όλοι εκτός από τους ίδιους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved