Media

Δημήτρης Μαμιός: Ο χωρισμός των γονιών του, η σχέση τους και η ψυχοθεραπεία

Gossip-tv Team

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20-03) ο τηλεοπτικός Μύρωνας από τη σειρά Σασμός.

Ο Δημήτρης Μαμιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χωρισμό των γονιών του, μίλησε για τη σχέση τους αλλά και πόσο τον βοήθησε η ψυχοθεραπεία.

mamios-(2).jpg

«Είχα σίγουρα ένα θυμό μέσα μου, που δεν τον εκδήλωνα. Ένιωθα την σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες, που το είχα κλείσει κάπου μακριά κι απλά δεν το αγγίζεις. Με την ψυχοθεραπεία αυτό ξεκλειδώθηκε. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι κοντά με τον πατέρα σου κι ότι αυτός είναι ο μπαμπάς σου», είπε και συνέχισε:

mamios-(3).jpg

«Με τα καλά του και τα στραβά του, λείπε ξελείπει, κάνει ξεκάνει, αυτός είναι ο πατέρας σου. Κοίταξέ τον και θα σε κοιτάξει. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία. Είναι μια πορεία εξέλιξης. Μα δεν πρέπει να είμαι καλά; Πώς θα είμαι καλά με εσένα; Όλοι είμαστε δυνατοί κι αδύναμοι το ίδιο, αλλά υπάρχουν κι ειδικοί για κάποια πράγματα. Ας ακούσουμε κι αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν σπουδάσει»

mamios-(4).jpg

Δες το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved