Survivor All Star spoiler: Άλλοι... τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η ομάδα που χάνει και η ένταση
Media

Survivor All Star spoiler: Άλλοι... τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η ομάδα που χάνει και η ένταση

Survivor All Star spoiler: Χαμούλης θα γίνει και στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ καθώς θα παίξουν για την τρίτη ασυλία.

Αν κρίνουμε και από το τρέιλερ που είδαμε και έχει ήδη κυκλοφορήσει, οι εντάσεις για άλλη μια φορά διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, όχι ένας ούτε δύο αλλά τρεις θα είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση με τους παίκτες να φτάνουν τους πέντε γι΄αυτή την εβδομάδα!

survivorgreece_336809214_2706478999493647_8461204815265835442_n.jpg

Μετά από μια νίκη των Μαχητών και μια των Διασήμων στον τάκο έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής ως υποψήφιοι προς αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον δεύτερο να αντιδρά έντονα στο άκουσμα αυτό.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν μέχρι αυτή την ώρα, απόψε την τρίτη ασυλία θα κερδίσουν οι Μπλε με τους Κόκκινους να πρέπει να βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Από εκεί θα βγάλουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση οι οποίοι θα είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Κόρομι.

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved