Η Κατερίνα Χέλμη και ο Πάνος Ιωαννίδης στη νέα σειρά «Ζωή» του ΑΝΤ1+
Media

Η Κατερίνα Χέλμη και ο Πάνος Ιωαννίδης στη νέα σειρά «Ζωή» του ΑΝΤ1+

Πολύ μεγάλη επιστροφή αποτελεί αυτή της Κατερίνας Χέλμη, η οποία μετρά πάνω από 30 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας μετά τους «Φρουρούς της Αχαΐας» και τις «Αμαρτίες γονέων».

Με ένα πολύ δυνατό καστ που επιφυλάσσει σημαντικές επιστροφές
αλλά και μεγάλες εκπλήξεις έρχεται στις αρχές Απριλίου η «Ζωή» στον ΑΝΤ1+.

Στη σειρά μαύρης κωμωδίας με μεταφυσικά στοιχεία στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη, μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον Κώστα Φιλίππογλου, θα παρελάσουν δεκάδες πρόσωπα με γκεστ ρόλους έως και 5 επεισοδίων.

Πολύ μεγάλη επιστροφή αποτελεί αυτή της Κατερίνας Χέλμη, η οποία μετρά πάνω από 30 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας μετά τους «Φρουρούς της Αχαΐας» (1992) και τις «Αμαρτίες γονέων» (1993).

Η σπουδαία ηθοποιός θα έχει σημαντικό γκεστ ρόλο, ενώ θα εμφανιστεί μαζί με την Μπέτυ Λιβάνου, την Κατιάνα Μπαλανίκα, αλλά και την Τάνια Τσανακλίδου.

Στη «Ζωή» επιστρέφει με διπλό ρόλο, καθώς θα υποδυθεί δύο διαφορετικούς χαρακτήρες ο Ορέστης Χαλκιάς, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα στο «Maestro».

Εκπληξη αποτελεί τι συμμετοχή του Πάνου Ιωαννίδη. Ο σεφ και κριτής του «MasterChef» συμμετέχει στη σειρά «Ζωή» και μάλιστα για πέντε επεισόδια με ρόλο-έκπληξη.

Η πρεμιέρα της σειράς «Ζωή», που περιλαμβάνει 12 επεισόδια, θα γίνει
στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1 + στις 7 Απριλίου.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved