Σούπερ ντόμινο στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ με Φερεντίνο και Σεφερλή
Media

Σούπερ ντόμινο στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ με Φερεντίνο και Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής θα ενταχθεί στην ανανεωμένη μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ με φορμάτ εκπομπής τα δικαιώματα του οποίου σπεύδει τώρα να εξασφαλίσει το κανάλι του Φαλήρου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σούπερ ντόμινο των αλλαγών στην απογευματινή ζώνη των καναλιών, μετά την επισημοποίηση του deal του Μάρκου Σεφερλή με τον ΣΚΑΪ.

Κατόπιν συνάντησης με τον ΑΝΤ1, με τον οποίο δεν βρέθηκε κοινός τόπος για την ανανέωση του συμβολαίου μετά από δύο χρόνια συνεργασίας ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε, μάλιστα, ανακοίνωση προκαλώντας έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά «σπάει» ο άγραφος νόμος ότι δεν ανακοινώνονται συμφωνίες με πρόσωπα όσο αυτά βρίσκονται σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα.

Οι συμβατικές υποχρεώσεις του Μάρκου Σεφερλή με τον ΑΝΤ1 έχουν ολοκληρωθεί, όπως και τα γυρίσματα για το «5x5», το οποίο, όμως θα συνεχίσει να μεταδίδεται έως και τον Ιούνιο. Ο ΑΝΤ1 πιστεύει πολύ στο φορμάτ του «5x5», το οποίο, παρά την αποχώρηση Σεφερλή, δεν θα καταργηθεί, αλλά θα συνεχίσει με άλλο πρόσωπο, το οποίο και αναζητείται.

201512271725260.7830_SOTIRIS_KALIVATSIS_MARKOS_SEFERLIS_XRISTOS_FERENTIOS_24122015.JPG

Όσο για τον ΣΚΑΪ, ο Μάρκος Σεφερλής θα ενταχθεί στην ανανεωμένη μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη του σταθμού με φορμάτ εκπομπής τα δικαιώματα του οποίου σπεύδει τώρα να εξασφαλίσει το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» -που παρουσίαζε παλαιότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου- σε μια νέα παραλλαγή όπου, εκτός από μαμάδες και παιδιά, θα μετέχουν φίλοι, ζευγάρια κ.λπ., ενώ θα μεταδίδεται στο slot 17:00 με 19:00.

Η έλευση Σεφερλή «κούμπωσε» με τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά ότι δεν θα συνεχίσει με «δική του εκπομπή» τη νέα σεζόν, επισημοποιώντας την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΙ, αλλά ενδεχομένως και συνολικά από την τηλεόραση. Στη μετά Μουτσινά εποχή, τα απογεύματα στο κανάλι του Φαλήρου θα φέρουν τη σφραγίδα του Μάρκου Σεφερλή και του Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος έχει ήδη δώσει τα χέρια για να παρουσιάσει τον «Μονομάχο».

Το συμβόλαιό του με τον Alpha, ωστόσο, λήγει τον Σεπτέμβριο, γεγονός που εμποδίζει τον ΣΚΑΙ να «μπουμπουνίσει» άλλη μία ανακοίνωση μεσούσης της σεζόν. Όσο για τον Alpha, διατηρεί τα δικαιώματα του «Deal» για άλλα δύο χρόνια, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να το συνεχίσει με άλλο πρόσωπο, ενώ «τρέχει» την επαναφορά του «Μεγάλου παζαριού».

Πηγή: Reallife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved