Ο Παράδεισος των κυριών: Η οικογένεια του Πασχάλη περνάει μεγάλη ταραχή
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Η οικογένεια του Πασχάλη περνάει μεγάλη ταραχή

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Ντέπυ και ο Αποστόλης καταλήγουν να περάσουν όλη τη μέρα μαζί και ο Μάρκος γίνεται για πρώτη φορά βίαιος με τον Άγη.

Η οικογένεια του Πασχάλη περνάει μεγάλη ταραχή και η Γεωργία παίρνει μια σημαντική απόφαση. Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με την Ειρήνη και τη Ζηνοβία και η Μιράντα για ακόμα μια φορά του δείχνει πόσο πολύ τον αγαπάει.

paradeisos-(10).jpg

Η έρευνα του υπαστυνόμου Γιαμμαλή προχωράει και φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία, με τον κλοιό να στενεύει για τη Βικτωρία. Γιατί θα μαλώσει ο Μάρκος με την Πιπίτσα και ο Άγης με τον Χριστόφορο; Ποια βοήθεια θα προσφέρει η Δάφνη στον Άγη και ποιος επιστρέφει από το παρελθόν για να αναστατώσει τη ζωή του Ντίνου και της Μιράντας;

1678705874750-219699226-paradeisos-(4).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Αποστόλης προσπαθεί να πείσει τη σπιτονοικοκυρά του Πασχάλη να του πουλήσει το σπίτι και το ζαχαροπλαστείο. Τα νέα της Όλγας ταράζουν έντονα τη Σύρμω και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μεμά.

paradeisos-(3).jpg

Η Ειρήνη ανακαλύπτει κάτι που την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και η Ντέπυ αποκτά έναν καινούργιο θαυμαστή. Τι είναι αυτό που θα προτείνει η Ντέπυ στον Άγη και θα τον βγάλει από τα ρούχα του; Γιατί θα έρθουν σε σύγκρουση η Ειρήνη με τον Ντίνο και ποιος είναι ο λόγος που η Βικτώρια θα φτάσει ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved