Σασμός: «Πάγωσε» το Twitter στη σκηνή με τη Μαρίνα που σημαδεύει με όπλο τον Φαρμάκη - Επικά σχόλια
Media

Σασμός: «Πάγωσε» το Twitter στη σκηνή με τη Μαρίνα που σημαδεύει με όπλο τον Φαρμάκη - Επικά σχόλια

Σασμός: Δυνατές συγκινήσεις και ακόμα πιο δυνατές σκηνές μάς χάρισε το αποψινό (21/3) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Alpha. 

Όπως παρακολουθήσαμε στις πρώτες σκηνές, η μετακόμιση του Τόλη δίνει στον Ευθύμη την ευκαιρία που έψαχνε.

Ο Ευθύμης κλήθηκε να αναφέρει πού και με ποιους βρισκόταν τη στιγμή της απόπειρας εναντίον του Αντώνη Φραγκιαδάκη. Το άλλοθι που του πρόσφερε ο Βαγγέλης έφερε την Ντίνα σε δύσκολη θέση.

sasmos-(5).JPG

Η Αιμιλία από την άλλη κλήθηκε να απαντήσει στη μετωπική επίθεση της Στέλλας. Η Νάντια αποκάλυψε στον Νικηφόρο τα αποτελέσματα του τεστ dna.

Η προτροπή του Παύλου στην Αργυρώ να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία δεν μπορούσε να βγει από τη σκέψη της, ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να ελπίζει ακόμα σε μια απάντηση, που θα αργήσει καθώς ο Σταύρος για πρώτη φορά αρχίζει να θυμάται!

Η πιο δυνατή στιγμή του αποψινού επεισοδίου όμως ήταν όταν η Μαρίνα βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που της στέρησε τον Αντώνη… Ο λόγος για τον Ευθύμη Φαρμάκη που μπροστά του δεν δίστασε ούτε στιγμή. Σήκωσε το όπλο και τον ρώτησε ευθέως αν ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον άντρα της.

Δείτε παρακάτω την επίμαχη σκηνή:

Φυσικά, η συγκεκριμένη σκηνή δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί στα social media, με το Twitter, μετά την αρχική... παγωμάρα, να αποθεώνει τη Μαρίνα για το θάρρος και την δυναμική της να αντιμετωπίσει τον παραλίγο δολοφόνο του Αντώνη της. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved