Survivor All Star: Οι Μπλε θέλουν εκτός παιχνιδιού τον Τάκη - Τα δάκρυά του και τα βαριά λόγια
Media

Survivor All Star: Οι Μπλε θέλουν εκτός παιχνιδιού τον Τάκη - Τα δάκρυά του και τα βαριά λόγια

Survivor All Star: Μεγάλο πρόβλημα φαίνεται πως δημιουργεί ο Τάκης Καραγκούνιας στους Μπλε οι οποίοι έχουν ένας προς έναν πρόβλημα μαζί του. 

Κυρίως με τη συμπεριφορά του. Μετά το ξέσπασμα της Εύης Σαλταφερίδου, άρχισαν και άλλοι παίκτες της μπλε ομάδας να εκφράζονται αρνητικά για τον μισθοφόρο από το Αίγιο καθώς οι περισσότεροι δεν ανέχονται την τοξική, όπως τη χαρακτηρίζουν, τη συμπεριφορά του Τάκη που όπως τονίζουν είναι συνεχώς μέσα στην γκρίνια, έντονος στις κουβέντες του και πολλές φορές βγαίνει εκτός εαυτού είτε επειδή χάνει στο στίβο μάχης είτε επειδή κινδυνεύει με υποψηφιότητα για αποχώρηση.

Αυτή η συμπεριφορά πλέον δεν είναι ανεχτή από κανέναν. Μάλιστα σε μία προσπάθεια που έκαναν κάποιοι από τους Μπλε μαζί του στην καλύβα, εκείνος είχε και πάλι την ίδια ένταση στη συμπεριφορά του που έφτασε στο σημείο τους περισσότερους να αποχωρήσουν από την καλύβα.

Μάταια η Μαριαλένα που έμεινε πίσω για να τον συνετίσει έχασε τα λόγια της. Στο τέλος ο Τάκης, έβαλε και εκείνος τα κλάματα και θέλοντας να την πάρει με το μέρος του της είπε ότι τη βλέπει σαν κόρη του.

Ο πιο έξαλλος από όλους όμως, μετά την Εύη Σαλταφερίδου, με τον Τάκη είναι ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος σε μία πριβέ κουβέντα που είχε μαζί της της είπε ότι ο μοναδικός λόγος που δεν πάει να καβγαδίσει μαζί του και να ξεκαθαρίσει μία και καλή τα πράγματα είναι εκείνη και πως σε διαφορετική περίπτωση αυτό θα είχε γίνει ήδη. Δείτε τι είπαν οι δύο φίλοι μακριά από τους συμπαίκτες τους σε μία κουβέντα που κατέληξε σε μία μεγάλη αγκαλιά.

Ακόμα και ο τελευταίος που υποστήριζε τον Τάκη και του έκανε χαβαλέ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε την... κωλοτούμπα και ξεκαθάρισε on camera ότι δεν αντέχει άλλο να είναι εκείνος που θα τον ηρεμεί μόνο και μόνο για να είναι πιο αρμονική η συμβίωση στην καλύβα των Μπλε. «Δεν θα κάνω την νταντά του Τάκη» ξεκαθάρισε ο Βασάλος, δείχνοντας αποφασισμένος να συμπορευτεί με την πλειονότητα.

Ευθέως τελικά, η Εύη Σαλταφερίδου on camera και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές, με βουρκωμένα μάτια, ζήτησε με την ψήφο τους να διώξουν εκτός παιχνιδιού τον Τάκη Καραγκούνια.

Δείτε τι είπε για εκείνον στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved