Καταγγελίες από τη Νένα Χρονοπούλου: «11χρονο ΑΜΕΑ περπατάει σε πεζούλι παραθύρου του 3ου ορόφου...»
Media

Καταγγελίες από τη Νένα Χρονοπούλου: «11χρονο ΑΜΕΑ περπατάει σε πεζούλι παραθύρου του 3ου ορόφου...»

H Νένα Χρονοπούλου καταγγέλλει γνωστό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα. 

Η ηθοποιός μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ένα 11χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες που πριν από μερικές ημέρες ξέφυγε από την προσοχή των υπευθύνων, βρέθηκε να περπατά από τη μια άκρη του αφύλαχτου παραθύρου του κέντρου θεραπειών ως την άλλη, κινδυνεύοντας.

nena.jpg

Κάτοικος που διαμένει στην απέναντι πολυκατοικία είδε τυχαία το παιδί να ακροβατεί πάνω στο πεζούλι και κάλεσε την Αστυνομία, καθώς και το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑΜΕΑ-4ΑΜΕΑ, με συνέπεια να συλληφθούν η υπεύθυνη του κέντρου Ζ.Λ. και τρεις εργαζόμενοι. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του, όμως η σκέψη και μόνο τι μπορούσε να του έχει συμβεί προκαλεί σίγουρα τρόμο.

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και έκανε απίστευτες καταγγελίες.

xronopoulou.jpg

«Δεν ξέρουμε πόση ώρα έμεινε στο πεζούλι του τρίτου ορόφου. Το παιδάκι αυτό είναι με αυτισμό, είχε ξεφύγει από την προσοχή των θεραπευτών ενώ δεν θα έπρεπε να γίνει αυτό. Υποτίθεται ότι το συγκεκριμένο κέντρο ειδικών θεραπειών και οι ειδικές θεραπείες γίνονται με έναν δάσκαλο και ένα παιδί.» είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Οπότε πως μπορεί να σου ξεφύγει το παιδί όταν το έχεις απέναντί σου; Καταλαβαίνουμε ότι δεν γίνονται ατομικές θεραπείες, είναι κέντρο ειδικών θεραπειών που πρέπει να γίνονται ατομικές θεραπείες στα παιδιά, λειτουργεί ως Κέντρο Ημέρας και αυτά θέλουν άδεια. Άλλο έχει ανοίξει η κοπέλα και άλλο πράγμα κάνει. Τους φεύγουν παιδιά από την προσοχή τους και τους μαζεύει η αστυνομία».

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό Μας

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved