Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος κάνουν έρωτα
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος κάνουν έρωτα

Τι θα δούμε σήμερα, 23 Μαρτίου στο Μαύρο Ρόδο

Ο Γεράσιμος καραδοκεί έξω από το σπίτι της Ελισάβετ και έχει αρχίσει να γίνεται απειλητικός. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση και εκμυστηρεύεται στον Πέτρο όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Διακοσάββα.

mavro-rodo-(8).jpg

Ο Θέμης αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να μάθει αν η κόρη του συναντιέται με τον Βίκο. Η Αλεξία μαθαίνει από τη γιαγιά της, ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία πως ο Βίκος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της.

Η Θάλεια αποκαλύπτει στον Λουκά την αληθινή της ταυτότητα. Η Φιλαρέτη χάνει κάθε ελπίδα σε σχέση με την ανεύρεση του γιου της. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος κάνουν έρωτα.

mavro.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Η Πολυξένη συναντά τον Μητροπολίτη και τον πιέζει για τον διαγωνισμό, κρατώντας έναν άσο στο μανίκι της: τη φωτογραφία της νεαρής Κασσιανής. Εκείνος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να κάνει πια διαφορετικά και ότι πρέπει να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Μια πολιτική παρέμβαση τον φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Η Στέλλα Χρονά εξαφανίζεται και η Φιλαρέτη απελπίζεται. Θα καταφέρει να βρει τα ίχνη του παιδιού της; Ο Γεράσιμος επισκέπτεται την Ελισάβετ και της αποκαλύπτει το παρελθόν του Πέτρου με τη Νατάσα. Το γεγονός αυτό θα φέρει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να πιέσει μέχρι να καταφέρει να τους απομακρύνει. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Θάλεια κι ο Λουκάς θα τη φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Η Αλεξία βρίσκεται για άλλη μια φορά στο δωμάτιο του Βίκου. Το πάθος δεν θα τους αφήσει άλλο περιθώριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved