Σπίτι με το Mega: Ο Δημήτρης Μπάσης με αγαπημένους καλλιτέχνες αυτό το Σάββατο
Media

Σπίτι με το Mega: Ο Δημήτρης Μπάσης με αγαπημένους καλλιτέχνες αυτό το Σάββατο

Το «Σπίτι με το MEGA» φιλοξενεί μία από τις ωραιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά καλωσορίζει τον Δημήτρη Μπάση, έναν ξεχωριστό ερμηνευτή με φωνή-αποτύπωμα και πλούσια δισκογραφία τραγουδιών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Ο Δημήτρης Μπάσης με την εκφραστική, μεστή χροιά του μας ταξιδεύει με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ δεν λείπουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που τον τιμούν με την παρουσία τους.

Ο Γιάννης Κότσιρας ενώνει την υπέροχη φωνή του με εκείνη του καλού του φίλου Δημήτρη Μπάση, σε μία από τις ωραιότερες στιγμές του μουσικού αφιερώματος. Η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια και συμπράττει σε πολύ ιδιαίτερα ντουέτα με τον Δημήτρη Μπάση.

spitimetomega-(3).jpg

Οι αδελφοί Τσαχουρίδη, Ματθαίος και Κωνσταντίνος, παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με άρωμα Πόντου συνδέοντας τα παραδοσιακά με τα σύγχρονα στοιχεία. Την παρέα συμπληρώνει η ταλαντούχα Καλλιόπη Πούσκα.

Ένα συγκρότημα που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική σκηνή, οι «Εκείνος & Εκείνος» (Κώστας Λογοθετίδης και Νίκος Καλλίνης) μας θυμίζουν τραγούδια που έχουν συντροφεύσει όμορφες στιγμές της ζωής μας, όπως «Τα λόγια κομμάτια», κ.ά.

spitimetomega-(4).jpg

Αγαπημένα πρόσωπα συμμετέχουν στη ξεχωριστή βραδιά: ο δημοσιογράφος Κώστας Στεφανής, η συγγραφέας του μυθιστορήματος «Μαύρο Ρόδο» Ελένη Καπλάνη, στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη επιτυχημένη σειρά του MEGA, και ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος.

Αυτό το Σάββατο, 25 Μαρτίου στις 21:00, διασκεδάζουμε με έναν πολύ ξεχωριστό ερμηνευτή στο «Σπίτι με το MEGA».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved