Η on air «συγγνώμη» της Μαγγίρα στον Θάνο Καληώρα! «Τελείωσε, δεν θέλω να ξανασυζητήσω για αυτό»
Media

Η on air «συγγνώμη» της Μαγγίρα στον Θάνο Καληώρα! «Τελείωσε, δεν θέλω να ξανασυζητήσω για αυτό»

Σε δύσκολη θέση ήρθε η Μπέτυ Μαγγίρα και ζήτησε «συγγνώμη» από τον Θάνο Καληώρα.

Ο ηθοποιός το πρωί της Τετάρτης (22-03) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του.

«Ήταν απαξιωτικοί το συνάφι ως προς τον Φώσκολο. Θεωρούσαν ότι είναι υπερβολικός, ότι οι ιστορίες του δεν ήταν αληθινές. Αν λάβεις υπόψη ότι σήμερα αρκετές από τις ιστορίες αυτές τις βλέπεις σήμερα στις σειρές, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Μπορεί να ήταν λίγο υπερβολικό αλλά ήταν αληθινό.
Εμάς δεν μας επηρέαζε τίποτα, ήμασταν προσηλωμένοι σε αυτό που κάναμε. Υπήρχε πολλή μελέτη και επαγγελματισμός και διδαχή από τον Φώσκολο. Πρέπει να έχω τελειώσει κάποιο πανεπιστήμιο σε αυτή τη σειρά. Κάθισα μια 5ετία και έφυγα γιατί έπαθα υπερκόπωση, δεν μπορούσα να λειτουργήσω πια. Ο Νίκος με αγαπούσε πάρα πολύ».

kalioras-(2).jpg

Όταν η παρουσιάστρια του ζήτησε να σχολιάσει μια παλαιότερη δήλωση του αναφορικά με την απιστία. Τότε η ηθοποιός απάντησε πως:

«Αστεία πράγματα, είχε λήξει, είχε τελειώσει. Ήταν κάτι παρωχημένο στην ουσία. Αυτό το πράγμα διαιωνίζεται μια ολόκληρη ζωή, πριν από 30-35 χρόνια. Είπα ό,τι είπα, τελείωσε, δεν θέλω να ξανασυζητήσω για αυτό» είπε.

kalioras-(7).jpg

«Συγγνώμη για αυτό», του απάντησε η παρουσιάστρια και η κουβέντα τους συνεχίστηκε.

«Το DWTS ήταν ένα απωθημένο για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι σε αυτήν την ηλικία μπορώ να χορέψω. Δεν νομίζω ότι κάνω για την ψυχαγωγία, είμαι από ένα άλλο μετερίζι έτσι όπως έχω οριοθετήσει την καριέρα μου μέσα στο μυαλό μου» είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved