Πρεμιέρα για τη σειρά Σέρρες στον Ant1 – «Έσπασε» το twitter με την εμφάνιση του Πάνου Νάτση!
Media

Πρεμιέρα για τη σειρά Σέρρες στον Ant1 – «Έσπασε» το twitter με την εμφάνιση του Πάνου Νάτση!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (22-03) η σειρά “Σέρρες” στον Ant1. Λύγισε το twitter με την εμφάνιση του Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε τόσο βίαια από τη ζωή.

Ο Πάνος Νάτσης υπήρξε ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε πολύ μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού όλοι όσοι τον γνώριζαν, έκαναν λόγο για ένα πολύ γλυκό παιδί, που τον χαρακτήριζε η ευγένεια και ο επαγγελματισμός.

natsis-(1).jpeg

Τα σχόλια στο twitter ραγίζουν καρδιές

Δες τα στη gallery

Πώς ορίζουν τη ζωή μας οι οικογενειακοί δεσμοί; Πώς πλάθουν τις επιλογές και την προσωπικότητά μας όταν τους πολεμάμε ή όταν τους αποδεχόμαστε; Οι «ΣΕΡΡΕΣ» συμβολίζουν ένα πνευματικό ταξίδι αυτογνωσίας και συμφιλίωσης, μέσα από δρόμους στους οποίους έχουμε όλοι περπατήσει.

1679514335422-67828333-natsis-(1).jpg

Ο ήρωας, ο Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση.

Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Πρωταγωνιστούν: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved