Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω και ο Τζώρτζης παίρνουν τον Εγκέφαλο μαζί τους στον Πλάτανο
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω και ο Τζώρτζης παίρνουν τον Εγκέφαλο μαζί τους στον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω και ο Τζώρτζης παίρνουν τον Εγκέφαλο μαζί τους στον Πλάτανο, ενώ ο Πετράν και η Αγγέλα προσπαθούν να φτάσουν πρώτοι στο χωριό, για να μην καταλάβει κανείς πως ήταν στην Αθήνα μαζί του.

Ο Σώτος αποφασίζει να κάνει καντάδα στη Σύλβια, με την ελπίδα να τα ξαναβρούν, και ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή. Η Κατερίνα, πάλι, αποφασίζει να τα βάλει με τον τοκογλύφο, την ώρα που ο Παναγής με τον Σίμο δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τις δουλειές της ζυθομπυραρίας και αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθεια της… Βαλέριας.

platanos-(12).jpg

Η Χρύσα παίρνει μια απόφαση, και καλεί τον Τζώρτζη με τον Κανέλλο, για να τους την ανακοινώσει, ενώ ο Εγκέφαλος κάνει τις δικές του ανακοινώσεις, κραδαίνοντας ένα τσεκούρι, και η Μάρμω είναι έτοιμη να πάρει τα βουνά!

platanos-(8).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να γίνει διευθύντρια στο πανδοχείο ο κόσμος να χαλάσει και επιστρατεύει τον παπά, για να πείσει τη Σύλβια να δεχτεί να την προσλάβει. Την ίδια ώρα, η Μάρμω είναι αποφασισμένη να πάει να συναντήσει τον Εγκέφαλο, για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί κι έχει βρεθεί ξανά στο τρελοκομείο.

platanos-(4).jpg

Η Σύλβια θέλει να χωρίσει με τον Σώτο, που όμως δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα, την ώρα που όλο το χωριό προσπαθεί να… χωνέψει τα νέα για την εγκυμοσύνη της Χρύσας. Η Κατερίνα και ο Παναγής μαθαίνουν το πρώτο ευχάριστο νέο ύστερα από καιρό, ενώ ο «πρωτότοκος» έχει πολύ λίγο χρόνο για να μάθει όλα όσα θέλει και να γίνει πλούσιος. Τι έκπληξη περιμένει τη Μάρμω και τον Τζώρτζη στην Αθήνα και πού βρίσκεται, τελικά, ο Εγκέφαλος;

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved