Κάρμεν Ρουγγέρη: «Της είπα “σας παρακαλώ, δεν θέλω να γίνω κατίνα”»
Media

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Της είπα “σας παρακαλώ, δεν θέλω να γίνω κατίνα”»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για τις παιδικές παραστάσεις, τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στα τόσα χρόνια καριέρας και  αποκάλυψε ένα περιστατικό με μια γειτόνισσά της  στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα στο Action 24.

Για τις παιδικές παραστάσεις είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Συνήθως, αν κάποιο παιδί κάνει φασαρία, τότε έχει προβληματάκι. Γιατί συνήθως, όχι να το παινευτώ, αλλά οι παραστάσεις μας κρατάνε πολύ το ενδιαφέρον του παιδιού. Αν έχει προβληματάκι δεν θέλω να κάνω την παρατήρηση. Το καταλαβαίνει μόνη της η μαμά. Έχει τύχη όμως πολλά παιδιά να μην θέλουν να μπουν στο θέατρο γιατί έχουν πάει σε κάποια παράσταση και ήταν τραυματική. Εγώ προσέχω και την τελευταία λέξη του τι δίνω στα παιδιά. Δεν θέλω να χάσω κανένα παιδί, το παίρνω αγκαλιά».

1679557788184-853979622-karmen.jpg

Και τόνισε ότι δεν της αρέσουν οι καβγάδες: «Αν είναι να θυμώσω θα θυμώσω, αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου οι καβγάδες. Κάποτε μου έριχνε σκόνες από πάνω η γειτόνισσα και της είπα “σας παρακαλώ, δεν θέλω να γίνω κατίνα”. Δεν θα μπορούσα να βγω και να κάνω φασαρία, δεν μου πάει. Θυμώνω από μέσα μου για τις μουτζούρες που έχουν οι δρόμοι, οι ταμπέλες. Αν ήμουν πιο νέα θα κυκλοφορούσα με κάτι να τα σβήνω. Το μόνο πράγμα που ζηλεύω στο εξωτερικό είναι αυτό».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved