Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση για μία εκπομπή…»
Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση για μία εκπομπή…»

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τις δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, Είμαστε μαζί για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Να σας πω τι με πείραξε; Χωρίς να θέλω να κάνω μαθήματα δημοσιογραφίας σε κανέναν συνάδελφο και χωρίς να θέλω να προσωποποιήσω την ερώτηση. Δεν ξέρω από ποιον έγινε και από ποιο κανάλι ήταν και δεν με ενδιαφέρει να μάθω, δεν θέλω ούτε εσείς να μου πείτε… αλλά το να είσαι δημοσιογράφος και να ρωτάς σε έναν άνθρωπο που συνεντευξιάζεις – που κι αυτός είναι του σιναφιού – ότι “θα πηγαίνατε σε μία εκπομπή με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης;”, δεν είναι ωραίο παιδιά».

Και τόνισε: «Χρειάζεται να έχουμε συναδελφική αλληλεγγύη. Είναι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση για μία εκπομπή που έχει κάνει δύο επεισόδια, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Δεν είναι επιχείρημα τα νούμερα για να πάω κάποιος καλεσμένος σε μία εκπομπή».

meleti-(2).jpg

Ο δε Θανάσης Πάτρας υποστήριξε: «Αν θες να κάνεις την ερώτηση για να θίξεις το γεγονός ότι δεν πήγε καλά σε νούμερα στην πρεμιέρα – γιατί με αυτόν τον σκοπό γίνεται το ερώτημα – μπορείς να το θέσεις αλλιώς. Εγώ δουλεύω από το 1994 και ποτέ δεν μου έχουν πει τι να ρωτήσω. Ακόμη και να μου έλεγαν, δεν το έκανα».

Και η Άννα Ζηρδέλη πρόσθεσε: «Εμένα μου το ‘χουν πει και τους λέω: εγώ αυτό δεν το ρωτάω, μπορείς να μου το πεις έναν άλλο τρόπο να το ρωτήσω διαφορετικά για να μην υπάρχει θέμα; Υπάρχει τρόπος για όλα».

Με την Ελεονώρα Μελέτη να συμπληρώνει: «Εγώ πάντως διαφωνώ και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτή η ερώτηση δεν είχε κανένα νόημα. Τα νούμερα δεν είναι κριτήριο για να πας καλεσμένος σε μία εκπομπή, είναι και τα πρόσωπα, οι ανθρώπινες σχέσεις. Έχει σημασία πού θα πας να μιλήσεις, πρέπει να τον εμπιστεύεσαι» και κατέληξε: «Η Βίκυ με την Ελίνα δεν έχουν κάτι να τις χωρίσει. Η μία έφυγε οικειοθελώς από μία εκπομπή και πήγε η άλλη, γιατί το κανάλι έψαχνε μία παρουσιάστρια. Επειδή μίλησε για νούμερα τηλεθέασης, σε εμάς θα έρθει η Βίκυ αν την καλέσουμε;».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega καλημέρα.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved