Έρωτας Φυγάς: Το σχέδιο διαφυγής Μάρκου και Αλεξάνδρας
Media

Έρωτας Φυγάς: Το σχέδιο διαφυγής Μάρκου και Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα αποφασίζουν να αψηφήσουν τους κινδύνους και να το σκάσουν μαζί.

Ωστόσο, σύμφωνα με το mytv ο Ιάσoνας κάνει τα πάντα για να κερδίσει και πάλι τη γυναίκα του. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα διώχνει τον Στρατή και τη Γεωργία και εκείνοι βρίσκουν καταφύγιο στον Κοντογιάννη.

erotas-fygas-alexandra.webp

O Ιάσονας, μετά την κατάθεση της Ελπίδας, αθωώνεται και βγαίνει από τη φυλακή. Το πρώτο του μέλημα είναι να συναντήσει την Αλεξάνδρα ελπίζοντας πως δεν έχασε πολύτιμο χρόνο και δεν κατάφερε ο Μάρκος να την προσεγγίσει και να την κερδίσει. Ωστόσο, όπως θα δούμε, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα, όχι μόνο έχουν αφήσει στο παρελθόν όσα τους πλήγωσαν, αλλά είναι αποφασισμένοι να μη χωρίσουν ξανά. Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή.

0 Ιάσονας, βγαίνοντας από τη φυλακή, έχει έναν έντονο τσακωμό με την Αλεξάνδρα και θέλει να της λιώσει χώρο και ελευθερία για να καταφέρει να την κερδίσει ξανά. Δεν διστάζει, μάλιστα, να σταθεί ενάντια στη Μαργέτα, η οποία συνεχίζει να «πολεμάει».

erotas-fygas-(5).jpg

Την ίδια ώρα, η αλήθεια πίσω από το ατύχημα της Γεωργίας αποκαλύπτεται και ο Ιάσονας παίρνει δραστικά μέτρα για να τιμωρήσει όσους είπαν ψέματα και κατηγόρησαν άδικα την Αλεξάνδρα για το ατύχημα της πρώτης. Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος συναντάει κρυφά την Αλεξάνδρα, η οποία ακούει από τα χείλη του αυτό που πάντα ονειρευόταν. Στη συνέχεια, ο νεαρός την παρακαλεί να του πει το «ναι» για να φύγουν μαζί. Εκείνη δυσκολεύεται, γιατί δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τα παιδιά της, αλλά τελικά υποκύπτει.

erotas-fygas-(1).jpg

Όσο οι μέρες περνούν, η Αλεξάνδρα, πανευτυχής, σχεδιάζει με τον Μάρκο να φύγουν μαζί. Ωστόσο, θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις για να μην κινδυνεύσουν. Κάποια, στιγμή στήνεται μία μεγάλη γιορτή στο αρχοντικό για την αποφυλάκιση του Ιάσονα και π Αλεξάνδρα βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε για να θολώσει τα νερά πριν το σκάσει με τον Μάρκο.

erotas-fygas-open2-816x500.jpg

Θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιάσονα για να μην την έχει υπό στενή παρακολούθηση. Την επόμενη μέρα, η Αλεξάνδρα κι ο Μάρκος κανονίζουν ρομαντική απόδραση στην Καλαμάτα, λίγο πριν από τη μεγάλη φυγή τους. Όλα φαντάζουν ιδανικά, ωστόσο ο κίνδυνος παραμονεύει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved