Τάσος Τζιβίσκος: Όταν σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις και λες ηθοποιός μετά σε ρωτάνε ‘σε μπαρ δουλεύεις
Media

Τάσος Τζιβίσκος: Όταν σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις και λες ηθοποιός μετά σε ρωτάνε ‘σε μπαρ δουλεύεις

Ο Τάσος Τζιβίσκος, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, υποδύεται τον Παράσχο στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο».

Ο ηθοποιός μιλάει στο «MyTV» για τον ρόλο του και αποκαλύπτει όλα όσα θα συμβούν στην πορεία του σίριαλ ενώ αποκαλύπτει και τις δυσκολίες που έχει συναντήσει.

tziviskos-(2).jpg

Τι να περιμένουμε στα προσεχή επεισόδια τής σειράς;

«Στα άμεσα επεισόδια, στο κομμάτι της νύχτας θα έρθει η απόλυτη αλλαγή του παιχνιδιού. Θα περάσουμε σε μια νέα φάση. Θα είναι σημείο καμπής όπου από εκεί και πέρα θα αρχίσει να ξαναγράφεται η ιστορία».

Αν η σειρά πάρει το «πράσινο φως» για του χρόνου, εσύ θα ήσουν θετικός να συνεχίσεις;

«Δεν ξέρω κάτι για δεύτερο κύκλο. Όμως, αν υπήρχε η διάθεση από το κανάλι και από τους υπόλοιπους συντελεστές, εγώ θα ήθελα να συνεχίσω»

Ποια είναι η πιο δύσκολη σκηνή που έχεις γυρίσει μέχρι στιγμής;

«Δεν την έχετε δει ακόμα, αλλά έρχεται πολύ σύντομα»

tziviskos-(1).jpg

Πώς περνάτε στα γυρίσματα της σειράς;

«Θα ακουστεί κλισέ, αλλά ειλικρινά περνάμε πολύ καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ειδικά στα μπουζούκια ερχόμαστε όλοι με τεράστια όρεξη για γύρισμα. Δεν ξέρω πώς έχει γίνει η διαλογή των ηθοποιών, αλλά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει παντρέψει ανθρώπους που είναι ανοιχτοί και αγαπούν τη δουλειά σε βάθος. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι ιδανικό με τους ηθοποιούς και με το συνεργείο».

Αισθάνεσαι κερδισμένος από αυτή τη συνεργασία;

«Ναι, δεν το συζητώ. Κατά κάποιον τρόπο, με έκανε πάλι να ερωτευτώ τη δουλειά μου. Αυτό το χρωστάω και στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, γιατί είναι η κεφαλή της σειράς και όταν δίνει μια συγκεκριμένη γραμμή όλα τα άλλα θα την ακολουθήσουν».

tziviskos-(4).jpg

Είχες πάψει να είσαι ερωτευμένος με τη δουλειά σου;

«Τη δίκιά μας δουλειά την ερωτεύεσαι και τη μισείς κάθε μέρα. Λατρεύεις να τη μισείς, λατρεύεις να την ερωτεύεσαι. Είναι μια σχέση πάθους. Είναι μια δύσκολη δουλειά από την άποψη ότι δεν υπάρχει μια σταθερότητα. Είσαι μετέωρος γενικότερα. Δηλαδή, αυτή την περίοδο υποδύομαι τον Παράσχο, σε λίγους μήνες δεν ξέρω. Επειδή προέρχομαι και από τον χώρο του θεάτρου, πολλές δουλειές μού άρεσαν πολύ, άλλες μου άρεσαν λιγότερο. Τυχαίνει να συμβαίνουν πράγματα που σε αποπροσανατολίζουν από τον στόχο σου, που είναι να παίξεις, να δημιουργήσεις και να μπεις στα παπούτσια ενός χαρακτήρα. Σε αυτή τη δουλειά, στο «Μαύρο ρόδο», τα έχω βρει όλα και αυτό είναι δυσεύρετο, δεν το συναντάς πια»

1679569311891-914239120-tziviskos-(3).jpg

Εχεις περάσει δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια;

«Από τη δική μου πλευρά, θα σου πω ότι αυτό το επάγγελμα έχει τεράστιες περιόδους δυσκολίας και τέτοιες φωτεινές στιγμές, όπως το «Μαύρο ρόδο», οι οποίες σε τροφοδοτούν ούτως ώστε να αντέξεις άλλη μία μεγάλη περίοδο δυσκολιών. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω βιώσει. Θεωρώ τον εαυτό μου από τους τυχερούς, γιατί έχω δουλέψει σταθερά στο θέατρο και τηλεόραση έχω ξανακάνει λίγο. Όμως είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός το 2023 στην Ελλάδα και ήταν δύσκολο και το 2019 και το 2017 κ,τ,λ. Είναι ένα επάγγελμα το οποίο διαχρονικά αντιμετωπίζεται σαν χόμπι στην Ελλάδα. Όταν σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις και λες ηθοποιός, η επόμενη κλασική ερώτηση είναι «Σε ποιο μπαρ δουλεύεις» Όσο ήμουν πιο νέος, το «κουβαλούσα» αυτό, καθώς βλέποντάς με από τα μάτια των άλλων θεωρούσα τον εαυτό μου λίγο χομπίστα. Όμως, εντάξει, επιβιώσαμε, επιβιώνουμε. Την αγαπώ πολύ αυτή τη δουλειά για να με επηρεάσουν όλα αυτά. Είναι μια συνεχής προσπάθεια να τελειοποιήσω την τέχνη μου και να μάθω από αυτήν. Με τρέφει η δουλειά μου. Τη σκέφτομαι πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ. Όταν πήρα τον ρόλο του Παράσχου, ξυπνούσα και σκεφτόμουν πώς θα τον ερμηνεύσω. Έβλεπα, διάβαζα πράγματα τα οποία θα με βοηθήσουν για τον χαρακτήρα που θα υποδυόμουν. Αυτό είναι η δική μας δουλειά και όχι όταν θα ξεκινήσει η κάμερα να γράφει. Αυτό βγαίνει αβίαστα. Η δουλειά που έχει προ- ηγηθεί για να γίνω εγώ Παράσχος ή οποιοσδήποτε άλλος ρόλος. Αυτή είναι π δουλειά μας, αυτό αγαπάω εγώ και αυτό συνήθως δεν πληρώνεται. Δεν κοστολογείται αυτό που θα δώσω»

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved