Αποκλειστικό: Ο Αναστάσης Κολοβός επιστρέφει! Οι πρώτες εικόνες από την είσοδό του στον Πλάτανο!
Media

Αποκλειστικό: Ο Αναστάσης Κολοβός επιστρέφει! Οι πρώτες εικόνες από την είσοδό του στον Πλάτανο!

Τον λατρέψαμε ως «Ζούβα» στη σειρά Έλα στη θέση μου και ήρθε η στιγμή της μεγάλης επιστροφής του!

Ο λόγος για τον αγαπημένο ηθοποιό, Αναστάση Κολοβό, ο οποίος εισβάλλει στην επιτυχημένη σειρά του ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

kolovos.jpg

Μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, ο Αναστάσης έρχεται μέσα από ένα ρόλο που θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό!

Ο ρόλος του
Ο τοκογλύφος Τζώνη Λουλούδης, λάτρης του γυναικείου φίλου έρχεται να πάρει λεφτά απ' τον Θοδωρή (του χρωστάει δάνειο για το σπίτι) και την «πέφτει» ασυστόλως σε ό,τι κινείται...

kolovos-platanos-(5).jpg

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με τον ίδιο να είναι ενθουσιασμένος που επιστρέφει μέσα από τη σειρά που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει. Το ίδιο όμως και οι αξιόλογοι συνεργάτες του, όπως διαπιστώσαμε μέσα από τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε μια μόλις ημέρα πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου που θα τον απολαύσουμε ως Τζώνη Λουλούδη

Δες τον στη gallery

Και μπορεί αυτά τα δυο χρόνια να μην έκανε τηλεόραση, ωστόσο δεν σταμάτησε καθόλου το θέατρο και μάλιστα το απαιτητικό παιδικό θέατρο που τόσο λατρεύει!

336197575_3400515766857714_4005333757081646439_n.jpg

Και τη φετινή σεζόν ο Αναστάσης Κολοβός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πήτερ Παν & Tίνκερμπελ στη χώρα του Ποτέ», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου, στο θέατρο «Πειραιώς 131» το έργο.

Μία θεαματική παράσταση, μια μαγευτική περιπέτεια με το αιώνιο παιδί, νεράιδες και Ινδιάνους σε μια συναρπαστική περιπέτεια εναντίων των πειρατών, που επικεντρώνεται στην ευθύνη που έχουμε όλοι μας για την καταστροφή του περιβάλλοντος και στην επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο τη φύση στον πλανήτη Γη. Με σημαντικά μηνύματα ζωής για τη φιλία, για την επιμονή στο στόχο μας, για την γενναιοδωρία, την μεγάλη αξία της οικογένειας στη σύγχρονη κοινωνία.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Πήτερ Παν και οι φίλοι του καλούνται να σώσουν τη χώρα του Ποτέ που κινδυνεύει εξαιτίας του Κάπτεν Χουκ, ο οποίος κατασκεύασε μια μηχανή κάπου στη Γη. Την μετέφερε στη χώρα του Ποτέ και αφού έκαψε την βλάστηση στο μεγάλο βουνό άρχισε τις εργασίες του τρυπώντας τους καταπράσινους λόφους στο νεραϊδοβασίλειο για να βρει το πολύτιμο υλικό Νάρντια που δημιουργείται από τη Νεραϊδόσκονη και γίνεται διαμαντόπετρες πάνω στους βράχους.

Έτσι γέμισε τον τόπο με διοξείδιο του άνθρακα και δηλητηριώδη αέρια και άρχισε να μολύνει την ατμόσφαιρα και το νερό της θάλασσας και των ποταμών. Οι νεράιδες, οι γοργόνες, οι Ινδιάνοι, τα χαμένα παιδιά, τα ζώα, τα φυτά, τα λουλούδια άρχισαν να αρρωσταίνουν. Η χώρα του Ποτέ κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

Ο Πήτερ Παν με την βοήθεια όλων των φίλων του, πρέπει να σταματήσει αυτή την καταστροφή και να σώσει το περιβάλλον και τους κατοίκους της χώρας του από το άθλιο εργοστάσιο του Κάπτεν Χουκ και των πειρατών. Η μάχη θα είναι δύσκολη αλλά η επιμονή του στο στόχο, το θάρρος και το δίκιο του θα τον οδηγήσουν στο τέλος στη νίκη και νέοι κανόνες θα μπουν σε όλους όσους ζουν εκεί για να προστατέψουν στο μέλλον το περιβάλλον που τους χαρίζει τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved