Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι μυστικό θ’ ανακαλύψει ο Εγκέφαλος
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι μυστικό θ’ ανακαλύψει ο Εγκέφαλος

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Τούλα και η Μάρμω προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι στ’ αλήθεια τρελός ο Εγκέφαλος ή τις δουλεύει ψιλό… γαζί, την ώρα που στο σπίτι του Βαγγέλα, τα ξαδέρφια, δέχονται μια πολύ δυσάρεστη επίσκεψη.

Ο Ηλίας με τον Σώτο προσπαθούν να συνεννοηθούν με τους Γερμανούς για την κράτησή τους στο πανδοχείο, ενώ η Βαλέρια, που έχει αναλάβει να βγάλει άκρη με το χάος που έχουν δημιουργήσει ο Σίμος με τον Παναγή και τον Πετράν, στις παραγγελίες της «Πλατανιώτισσας», τους αφήνει όλους άφωνους.

platano-(6).jpg

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη αποφασίζει να βγει, επιτέλους, ραντεβού με τον Θύμιο. Πώς θα αντιδράσουν οι Ανανιάδηδες όταν καταλάβουν πως η Χρύσα σκέφτεται να πάρει το μωρό και να φύγει στην Αθήνα για σπουδές; Τι μυστικό θ’ ανακαλύψει ο Εγκέφαλος, που θα έπρεπε να είχε μείνει κρυμμένο για πάντα;

platano-(4).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μάρμω και ο Τζώρτζης παίρνουν τον Εγκέφαλο μαζί τους στον Πλάτανο, ενώ ο Πετράν και η Αγγέλα προσπαθούν να φτάσουν πρώτοι στο χωριό, για να μην καταλάβει κανείς πως ήταν στην Αθήνα μαζί του. Ο Σώτος αποφασίζει να κάνει καντάδα στη Σύλβια, με την ελπίδα να τα ξαναβρούν, και ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή.

platano-(10).jpg

Η Κατερίνα, πάλι, αποφασίζει να τα βάλει με τον τοκογλύφο, την ώρα που ο Παναγής με τον Σίμο δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τις δουλειές της ζυθομπυραρίας και αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθεια της… Βαλέριας. Η Χρύσα παίρνει μια απόφαση, και καλεί τον Τζώρτζη με τον Κανέλλο, για να τους την ανακοινώσει, ενώ ο Εγκέφαλος κάνει τις δικές του ανακοινώσεις, κραδαίνοντας ένα τσεκούρι, και η Μάρμω είναι έτοιμη να πάρει τα βουνά!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved