Survivor: Η εκνευρισμένη Ρία, ο χαρούμενος Βασάλος, τα «σπασμένα πόδια» και η απομάκρυνση παικτών
Media

Survivor: Η εκνευρισμένη Ρία, ο χαρούμενος Βασάλος, τα «σπασμένα πόδια» και η απομάκρυνση παικτών

Survivor All Star: Κατά την έναρξη του αποψινού επεισοδίου (23/3) ο Τάκης Καραγκούνιας για άλλη μια φορά ήταν θέμα συζήτησης.

Η Ρία Κολοβού «τα έβαλε» μαζί του με αφορμή τα όσα έχει πει σε προσωπικές του συνεντεύξεις για την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία τον κρυφάκουσε!

«Χθες ο Τάκης πάλι είπε τα δικά του, κάποιος τον κρυφάκουγε, αυτή τη φορά ήταν η Εύη. Είναι η περίοδος που τα έχει βάλει με την Εύη. Έχουμε κουραστεί και το γυναικείο κομμάτι να δέχεται τις επιθέσεις του Τάκη, έχει βαρεθεί και όλη η ομάδα να ακούει έναν Τάκη να ωρύεται! Έχουμε αντιληφθεί ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ έντονος και νομίζω ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά μέσα σε μια ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Ρία Κολοβού στο Survivor.

Σε τελείως άλλο mood ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που πέρασε καλά!

«Κύριε Ατζούν είσαι κιμπάρης, είσαι ωραίος. Σας θέλουμε μαζί μας, να τρώμε, να μας πηγαίνετε ταξίδια», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος ενθουσιάστηκε που ο Τούρκος παραγωγός τους κάνει να περνούν φανταστικά.

Η Μελίνα Μεταξά, μιλώντας στην κάμερα, προτίμησε να σχολιάσει τη δική της κατάσταση.

«Είμαι έτοιμη να σπάσω τα πόδια μου για άλλη μια φορά, για να κερδίσει η ομάδα μου και να έχουμε να φάμε... Η Ρία δεν μπορεί να παίξει αφού έχει κριθεί από τον γιατρό ότι δεν μπορεί...», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Λίγο πριν τον αγώνα ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι δύο παίκτες διαπληκτίστηκαν έντονα και αποβλήθηκαν. Τους έβγαλαν εκτός για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αυτοί ήταν οι Καραγκούνιας και Γκότσης.

Δείτε το βίντεο εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved